F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Sauber s McLarenovim mjenjačima od 2018.

Crankshaft

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Izvori iz McLarenove momčadi su za portal Motorsport.com potvrdili da će Sauber F1 Team od sljedeće godine nastupati s mjenjačima ekipe iz Wokinga.

Švicarska momčad već neko vrijeme ne proizvodi mjenjače za svoje F1 aktivnosti. Prije su ih radili u postrojenju u Munchenu tijekom suradnje s BMW-om, a u posljednje vrijeme su ih dobivali u paketu s Ferrarijevom pogonskom jedinicom.

Ugovor s McLarenom pokriva samo mjenjačku kutiju i druge sustave koji su povezani s njom, ali ne i ovjese. Ipak, suradnja između ove dvije momčadi bi se mogla proširiti pa bi tako uključivala nastupe nekog od McLarenovih juniora u timu iz Hinwila, ili korištenje Sauberovog zračnog tunela budući da McLaren trenutno koristi Toyotin zračni tunel u Kolnu.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Crankshaft
Pulsmedia autor
642 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj