F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Red Bull drugu utrku za redom u problemima s kočnicama

Zvonko Vasilj

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Christian Horner tvrdi da je Ricciardov problem sa zadnjom desnom kočnicom bio jako čudan. Daniel je bio na sedmoj poziciji nakon povratka sigurnosnog automobila u boks, a onda je primijetio da nešto nije u redu s kočnicama. Rečeno mu je da uđe u boks i nakon što su mehaničari pogledali o čemu se radi – morao je odustati.

Podsjećamo, i nesreća Maxa Verstappena na VN Bahreina je bila uzrokovana problemom na kočnicama. Horner je rekao da će istražiti Ricciardov slučaj, ali na prvi pogled se čini da nije povezan s Maxovim.

“Ishod je bio sličan, ali nije bio isti problem, pa moramo shvatiti koji je uzrok problema. Imamo više sumnji, pa moramo provesti detaljnu istragu. Je li to bio kontakt u drugom zavoju, ili nešto drugo, ne znamo, čudno je što se dogodilo odmah iza sigurnosnog automobila. Sve je funkcioniralo kako treba do tog trenutka,” rekao je Horner.

Red Bull je dao naputak Maxu poslije tog incidenta da prebaci balans kočenja naprijed i da drži kočnice hladnima koliko god je moguće.

“Bio je tek početak utrke, tako da ne znam koliko su sigurnosni automobil i dva starta utjecala na nas, ali ekipa će to sigurno istražiti. Frustrirajuće je kad ste spremni za utrku, adrenalin se skuplja, a onda sve završi prerano,” rekao je Ricciardo.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Zvonko Vasilj
Pulsmedia autor
90 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj