07 Francuska – live chat
07 Francuska – live chat

Massa zadovoljan razdvajanjem Red Bullova

Crankshaft

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Massa zadovoljan razdvajanjem Red Bullova

Crankshaft

Williamsov vozač Felipe Massa je zabilježio odličan rezultat na Soči Avtodromu razdvojivši Red Bullove vozače u današnjim kvalifikacijama za VN Rusije. Brazilac će tako sutra startati sa šestog mjesta.

“Ovo su definitivno bile odlične kvalifikacije za nas, između dva Red Bulla”, rekao je Felipe čija je prosječna startna pozicija ove sezone sedmo mjesto. “Rob Smedley mi je rekao da misli kako mogu biti između dva Red Bulla, pa sam mu rekao da ćemo pokušati. I bio je u pravu, zadovoljan sam svojim krugom.”

“Lijepo je boriti se protiv momčadi koja je bila bolja od nas u prvih par utrka, a naš long run u petak je bio čak bolji od njihovog pa mislim da se sutra možemo boriti.”

Massa se nada da mu snaga Mercedesovog motora može dati prednost nakon gašenja crvenih svjetala.

“Ne nalazim se na savršenoj liniji, ali nikad ne znate. Ako dobrom startam, možda će motor pomoći do drugog zavoja, a tamo se puno toga može dogoditi. Zatim prođete treći zavoj i krenete sa svojom utrkom”, zaključio je Felipe.

Njegov timski kolega Lance Stroll se kvalificirao na 12. mjesto, ali će zaraditi jedno mjesto pomicanjem Carlosa Sainza zbog kazne iz Bahreina. Kanađanin je u drugoj rundi kvalifikacija za Massom kasnio čitavu sekundu.

Podrži nas

Zadnji donatori:
DrWho i Jhkuiz5

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Crankshaft
Pulsmedia autor
642 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Sebastian Vettel 5 CrashOverride Donator Prikaži

    Stroll izgleda nije razdvajanjem TR..    5

    0