Massa zadovoljan razdvajanjem Red Bullova

Vijesti

Crankshaft

Prije 7 godina 2 min 1 komentara

Williamsov vozač Felipe Massa je zabilježio odličan rezultat na Soči Avtodromu razdvojivši Red Bullove vozače u današnjim kvalifikacijama za VN Rusije. Brazilac će tako sutra startati sa šestog mjesta.

“Ovo su definitivno bile odlične kvalifikacije za nas, između dva Red Bulla”, rekao je Felipe čija je prosječna startna pozicija ove sezone sedmo mjesto. “Rob Smedley mi je rekao da misli kako mogu biti između dva Red Bulla, pa sam mu rekao da ćemo pokušati. I bio je u pravu, zadovoljan sam svojim krugom.”

“Lijepo je boriti se protiv momčadi koja je bila bolja od nas u prvih par utrka, a naš long run u petak je bio čak bolji od njihovog pa mislim da se sutra možemo boriti.”

Massa se nada da mu snaga Mercedesovog motora može dati prednost nakon gašenja crvenih svjetala.

“Ne nalazim se na savršenoj liniji, ali nikad ne znate. Ako dobrom startam, možda će motor pomoći do drugog zavoja, a tamo se puno toga može dogoditi. Zatim prođete treći zavoj i krenete sa svojom utrkom”, zaključio je Felipe.

Njegov timski kolega Lance Stroll se kvalificirao na 12. mjesto, ali će zaraditi jedno mjesto pomicanjem Carlosa Sainza zbog kazne iz Bahreina. Kanađanin je u drugoj rundi kvalifikacija za Massom kasnio čitavu sekundu.


Odgovor

1 komentar

  1. Dan Gurney
    CrashOverride Donator Prikaži

    Stroll izgleda nije razdvajanjem TR..



    5
    5

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.