Bottas: Mislili smo da će naš bolid biti brži

Vijesti

Zvonko Vasilj

Prije 7 godina 2 min 2 komentara

Od prve utrke održane 2014. godine Mercedes je uvijek dominirao u Sočiju. Ove godine vrh je preuzeo Ferrari, osiguravši prvi red na startu sutrašnje utrke. Iako je Ferrari bio brži od Mercedesa na sva tri slobodna treninga, činilo je se da će Bottas osigurati pole, no završio je sa zaostatkom manjim od jedne desetinke sekunde iza Ferrarija.

Na konferenciji za medije održanoj poslije kvalifikacija, Bottasu je postavljeno pitanje je li iznenađen što su izgubili od Ferrarija:

„Definitivno da, ja osobno, ali i tim. Na početku ovoga vikenda mislili smo da će biti bolje od Bahreina, ali do sada stvari ne izgledaju baš najbolje. Ferrari čini se, radi nešto drukčije. Za nas je veliko razočarenje što nismo osvojili pole, napredovali smo dosta od jučer, ali ipak nedovoljno. Sutra će biti druga priča, teško za predvidjeti, ali bit će blizu.“

Bottas nije siguran je li razlika u vremenu između Ferrarija i Mercedesa uzrokovana gumama ili Ferrari jednostavno ima brži bolid.

„Mislim da je jedini problem prije kvalifikacija bio izvući što više iz ultrasoft guma. Napredovali smo, ali ne mogu reći je li do guma ili bolida. Sigurno Ferrari ima dobar bolid jer se mučimo s njima. Ne možemo reći da imamo najbrži bolid trenutno. Ali, vidjeli smo u prve tri utrke da imamo dobar tempo u utrci i mislim da će biti isti slučaj i sutra,” kaže Bottas


Odgovor

2 komentara

  1. Alfa Romeo
    ferrrari Prikaži

    Tooooooooooooooooooooooooooooooooo!! Cavalino ranpante!!



    1
    1

    0
  2. Formula1
    f1zd Prikaži

    Ma molim te..
    A jučer je Hamsta govorio kako je Ferrari ispred


    0
    0

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.