F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Force India nezadovoljna novim pravilom o prikazu vozačevog imena na bolidu

Crankshaft

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Na nedavnom sastanku Strateške grupe je dosta vremena posvećeno zaštiti kokpita bolida koja se uvodi sljedeće sezone, te T-krilima i shark finovima na poklopcima motora. No, dogovorena je još jedna promjena koja na snagu stupa već sljedećeg mjeseca od VN Španjolske.

Kako bi se lakše identificirali vozači, FIA je odlučila da vozačevo ime i trkaći broj na bolidu moraju biti puno većih dimenzija nego do sada. Odnosno, vozačevo ime ili troslovna skraćenica moraju imati visinu od najmanje 15 cm, dok će trkaći broj morati mjeriti 23 cm u visinu.

Kao što se moglo i očekivati, neke momčadi se žale da će ih manjak slobodnog mjesta na bolidu koštati milijune sponzorskih dolara, a jedna od njih je i Force India.

“Taj prostor na koji moramo staviti imena smo mogli prodati sponzorima”, rekao je menadžer Andy Stevenson.

Stoga je njihov prijedlog da se imena vozača stave bliže podnici bolida ‘jer se taj prostor nikada ne proda’.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Crankshaft
Pulsmedia autor
642 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Neka neka, nekad su brojevi bili jasno vidljivi i “kak Bog zapoveda”, i sve je bilo ok.
    Na današnjim bolidima bome se NE VIDI AMA BAŠ NIŠ, niti ime vozača, a još manje je primljetljiv broj vozila.    2

    0