07 Francuska – live chat
07 Francuska – live chat

Haas prešao na Carbone Industries kočnice za VN Rusije

Crankshaft

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Haas prešao na Carbone Industries kočnice za VN Rusije

Crankshaft

Nakon uspješnog testa poslije VN Bahreina, Haas F1 Team će Brembove kočnice zamijeniti onima proizvođača Carbone Industrie. Američka momčad je imala raznih problema s kočionim sustavom u svojoj kratkoj povijesti, a nove kočnice francuskog proizvođača će sutra imati GP debi za ovu godinu u VF-17, iako su kratko isprobavane i prošle sezone.

“Trenutno su nam sve opcije otvorene. Trebamo vidjeti kako će proći prvi slobodni trening, a onda ćemo vidjeti što dalje. Nadam se da možemo ostati na njima jer su se na testiranju pokazale dobrima. Vozači su bili zadovoljni, bile su konzistentne, to je najvažnije. Želimo doći do točke gdje kočnice više neće biti problem”, rekao je šef momčadi Gunther Steiner.

Podrži nas

Zadnji donatori:
DrWho

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Crankshaft
Pulsmedia autor
642 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj