Bob Fernley: Perez je jako podcijenjen

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 7 godina 1 min 3 komentara

Sergio Perez započeo je svoju četvrtu sezonu u Force Indiji na sjajan način, osvojivši bodove na svakoj utrci unatoč ne pretjerano konkurentnoj Force Indiji. Njegov momčadski kolega također je osvojio bodove u svakoj utrci do sada, no zaostaci su bili prilično veliki, što dovoljno govori o Perezovim. Naročito dobra bila je zadnja, ona u Bahreinu, kada je s 18. startnog mjesta stigao do sedmog te popeo svoju momčad na četvrto mjesto u poretku konstruktora. Na njega se osvrnuo Force Indijin Bob Fernley:

“To (VN Bahreina) je bila superiorna vožnja. Ja uvijek govorim da je Checo jako podcijenjen vozač, u svakom smislu. On je nevjerojatan vozač – dajte mu samo da nanjuši pretjecanje ili bodove, on će biti tu odmah. On je nevjerojatno uporan, takav je i Alonso, ali on ima tu smirenost i glatkoću koja mu omogućuje da dostavi rezultate i sve ono što tražimo od njega. On je iznimno dobar vozač i veoma smo zadovoljni što ga imamo.”


Odgovor

3 komentara

  1. Michael Schumacher
    senna66 Donator Prikaži

    Slažem se, jako podcijenjen.



    5
    5

    0
  2. Ayrton Senna
    Beethoven87 Donator Prikaži

    Slazem se da se manje primjecuje… Osobno, o njemu sam uvijek imao dobro misljenje. Rezultati uostalom govore svoje…
    Od ostatka grida (bez Merc, Ferrarija, Red Bulla + Alonso) cini mi se da najvise pokazuje i “sjaji” uz Hulka, Sainza i Grosjeana…



    6
    6

    0
  3. avalon Prikaži

    možda je podcijenjenosti pereza “kumovala” i sezona 2013. kad je vozija McL . samo … ko bi odbija McL zbog ostanka u sauberu ? ko je moga predpostavit da će od te 2013. McL počet “padat” ? sergio je odvozija dobru sezonu za McL … u toj prvoj ( i jedinoj ) 24 boda manje od iskusnog buttona kojem je to bila 4. sezona za McL ( 228 trka i 13 sezona iza sebe , sergio 37 trka i 2 sezone ) nije baš neki zaostatak . nije valjda da su u McL očekivali da perez instant (rezultatima) zamjeni lewisa ? šteta šta je sergio “dobija nogu” iz tima mada da je i osta ne bi se proslavija s obzirom na konkurentnost McL koja se već te sezone počela “vrtit” oko sredine tablice , nastavila isto i 2014. , a 2015. bila katastrofalna . šteta šta u F 1 postoje samo 3 tima u kojima se vozač može dokazivat , a oni imaju skoro “zabetonirane” vozačke postave pa meksikancu ne preostaje drugo nego vozit za tim iz recimo 1 B lige u kojem su trenutno FI , williams i donekle TR . s obzirom da sad ima 27 teško da će u doglednoj budučnosti sergio moč do kraja “ispucat” svoj talent . moga bi “zaglavit” u onoj skupini talentiranih , a podcijenjenih ka šta su bili ili su npr heidfeld , hulkenberg pa i grosjean , a bojim se da se to ne dogodi i sainzu jer kako ga u RB tretiraju i vežu ugovorom moga bi još koju sezonu bit “zarobljen” u TR . olakšica su mu godine ( 22 ) , a otežica male mogučnosti za napredovanje u TR .



    1
    1

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.