08 Štajerska – live chat
08 Štajerska – live chat

U Renaultu su uvjereni da mogu riješiti problem s brzinom u utrci

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

U Renaultu su uvjereni da mogu riješiti problem s brzinom u utrci

Ante Vetma

Renaultov tehnički direktor Bob Bell tvrdi da ekipa iz Enstonea zna što je potrebno učiniti da poprave formu u utrci koja se pokazala problematičnom nakon vrlo dobrih kvalifikacija u Bahreinu.

Nico Hulkenberg se kvalificirao na 7. mjesto na dvije posljednje utrke, a oba puta je padao u utrci. U Kini je ostao bez bodova, a u Bahreinu je bio 9.

S druge strane, Jolyon Palmer još uvijek nije došao do bodova. Posljednje dvije utrke završio je na 13. mjestu.

“Moramo naći još brzine nedjeljom. Jednostavno nam fali tempa u utrci,” rekao je Bell. “To smo znali i uoči utrke. Imamo razuman pogled na stvari i znamo gdje gubimo i zašto se to događa. Radi se o kombinaciji aerodinamike i guma. Moramo optimizirati njihove performanse pod svim uvjetima.”

“Znamo što treba napraviti. Nismo to uspjeli isporučiti na stazi. Moramo donijeti nadogradnje i isprobati ih na stazi, to je idući korak.”

Bell je ohrabren onime što su pokazali u kvalifikacijama:

“Osnovna brzina bolida je tu. Da to nemamo – ne bi se kvalificirali tamo gdje jesmo. Ono što nemamo jest isti tempo u kraćim i dužim stintovima. To nam je cilj.”

Bell je također pouzdan da ekipa ide u pravom smjeru, te da su nadogradnje i na šasiji i na motoru pozitivne.

“U puno smo boljoj situaciji nego prošle godine. Nismo tamo gdje želimo biti, nismo tamo gdje smo planirali biti, ali stižemo tamo, korak po korak.”

“Trenutno performanse motora nisu problem. Šasija nas koči,” zaključio je Bell.

Podrži nas

Zadnji donatori:
Jhkuiz5 i zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3668 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Bell#Renault

Komentiraj