Brawn: Ne bih mogao raditi s Ecclestoneom

Marko Rakić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Brawn: Ne bih mogao raditi s Ecclestoneom

Marko Rakić

Kada je Liberty media preuzeo kontrolu nad Formulom 1, bivši Mercedesov šef, Ross Brawn, imenovan je za ulogu voditelja sportskih pitanja. On je dio tročlanog tima na čijem je čelu izvršni direktor Chase Carey. Imenovanje Careya označilo je kraj vladavine Bernija Ecclestonea, a on sam je rekao da dolazak Brawna ne bi bio moguć da je Ecclestone ostao na vlasti. Ross Brawn govori na tu temu u novom broju F1Racinga.

“To nije istina [osvrćući se na Careyevu tvrdnju]. Mislim, ne bih mogao raditi s Bernijem, ali ja nikad nisam napravio takav uvjet. Ustvari bi bilo veoma zanimljivo raditi s tim. To ne bi bilo moguće, no kroz godine je napravio neke stvari na svoj način, vrlo efektivno. Ali nikad nisam vidio Bernija s nekim ozbiljnim partnerima, sigurno ne u pogledu vođenja posla.”

“On je imao ljude koji su mu pomagali u aspektu poslovanja, ali nisam siguran da bi moja filozofija išla naprijed, mislim da se ne bi usklađivala s Bernijevom. Ja drugačije razmišljam, želim planiran i dugoročan pristup. Bernije je jednom rekao: ‘Nemojte dugoročno planirati, nikad ne znate što vas tamo čeka’.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
Jhkuiz5 i zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1197 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Brawn#Ecclestone

Komentiraj

4 komentara

  1. Honda zekohonda Donator Prikaži

    nisam odavno: umri bernie! :D    2

    0