Brawn: Ne bih mogao raditi s Ecclestoneom

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 7 godina 1 min 4 komentara

Kada je Liberty media preuzeo kontrolu nad Formulom 1, bivši Mercedesov šef, Ross Brawn, imenovan je za ulogu voditelja sportskih pitanja. On je dio tročlanog tima na čijem je čelu izvršni direktor Chase Carey. Imenovanje Careya označilo je kraj vladavine Bernija Ecclestonea, a on sam je rekao da dolazak Brawna ne bi bio moguć da je Ecclestone ostao na vlasti. Ross Brawn govori na tu temu u novom broju F1Racinga.

“To nije istina [osvrćući se na Careyevu tvrdnju]. Mislim, ne bih mogao raditi s Bernijem, ali ja nikad nisam napravio takav uvjet. Ustvari bi bilo veoma zanimljivo raditi s tim. To ne bi bilo moguće, no kroz godine je napravio neke stvari na svoj način, vrlo efektivno. Ali nikad nisam vidio Bernija s nekim ozbiljnim partnerima, sigurno ne u pogledu vođenja posla.”

“On je imao ljude koji su mu pomagali u aspektu poslovanja, ali nisam siguran da bi moja filozofija išla naprijed, mislim da se ne bi usklađivala s Bernijevom. Ja drugačije razmišljam, želim planiran i dugoročan pristup. Bernije je jednom rekao: ‘Nemojte dugoročno planirati, nikad ne znate što vas tamo čeka’.”


Odgovor

4 komentara

  1. Honda
    zekohonda Donator Prikaži

    nisam odavno: umri bernie! :D



    2
    2

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.