F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Giovinazzi: Vožnja Ferrarija bila je ispunjenje snova

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Na prvom danu testiranja u bahreinu Antonio Giovinazzi odvozio je 93 kruga za Ferrari, a prema riječima mladog Talijana to je bilo ispunjenje sna. Viceprvak Formule 2 odvozio je prve dvije utrke za Sauber kada je mijenjao ozlijeđenog Wehrleina. U Australiji je privukao pozornost na sebe, dok je u Kini odvukao s dva sudara na gotovo istom mjestu. Danas je vozio novi Ferrari, SF-70H, koji je naspram Saubera potpnuo druga liga, pa je užitak za Giovinazzija bio sjajan.

“Uživao sam u svakom krugu danas. Voziti bolid koji je pobijedio na zadnjoj utrci, koji trenutno vodi u prvenstvu, raditi s Ferrarijevim inženjerima – za mene je to ispunjenje sna. To je ono što sam želio od malih nogu.”

Bio je ovo drugi nastup Giovinazzia za Ferrari. Prvi put je to bilo u veljači ove godine kada je na Fioranu vozio model od prije dvije sezone, SF-15T.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1193 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara