Bottas: Moja greška nas je koštala bodova

David Vidović

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Bottas: Moja greška nas je koštala bodova

David Vidović

Valtteri Bottas je veći dio utrke proveo u pozadini iza vodećih, nakon što je priliko zagrijavanja guma iza sigurnosnog automobila napravio grešku i izvrtio se na stazi te pao na 12. poziciju. Nakon utrke vidno utučen i nezadovoljan Finac je prinazo svu krivicu za loš plasman na šestu poziciju na kraju utrke.

“Mislim da su svi imali problema sa startom, bilo je dosta hladno i mokro, prelaz sa jednih guma na druge nije bio lak. U prvom boksu ssmo imali nekoliko problema, izgubili smo pozicije jer smo se dugo zadržali, ali to nije bio veliki problem posebno u onim uvjetima, ispred nas je bila cijela utrka. Zatim iza sigurnosnog automobila sam pokušavao da što više zagrijem gume jer smo se mučili sa temperaturama guma, bio sam preagresivan i otišao sam predaleko, napravio pogrešku i izvrtio se. Izgubio sam previše vremena i pozicija, trebalo mi je dugo da se ponovo zagrijem gume pa sam se mučio neko vrijeme. Ali na kraju utrke tempo je bio tu, bio sam brz. Ja sam napravio grešku i meni ide na dušu, zbog toga smo izgubili puno bodova danas.”

Na pitanje novinara zašto je boks bio spor, Valtteri je objasnio:

“Kada su podigli bolid da mjenjaju gume, stražnja dizalica je popustila i bolid je pao na zemlju, pa su me morali ponovo dizati i mijenjati gume. Zatim je bio problem sa semaforom [vozači priliko stajanja u boksu iznad glave imaju semafor koji im pokazuje je li izlaz sa zaustavljanja slobodan ili trebaju pričekati bolid koji dolazi], pa smo čekali dugo dok nisam izašao na stazu. Ali sve su to bile male pogreške nasuprot moje.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
DrWho

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

David Vidović
Pulsmedia autor
320 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Bottas#VN Kine 2017.

Komentiraj

4 komentara

  1. Honda zekohonda Donator Prikaži

    i mene para!
    saberi se valtteri!


    0

    0