F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Ricciardo: Još uvijek zaostajemo

David Vidović

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Ricciardo je završio utrku na četvrtom mjestu nakon borbe s Verstappenom za poslednje mjesto na postolju u završnici. Daniel nije uspio obići momčadskog kolegu niti na pravcu uz pomoć DRS iako je Verstappenu zasmetao Grosjean u daljini.

Nakon utrke Ricciardo je bio zadovoljan što su pobijedili po jedan Ferrari i Mercedes ali je ostao realan.

“Volio bih da samo se mogao još približiti i bolje boriti, ali približio sam se Maxu koliko sam mogao i čim to uradite počnete gubiti osjećaj u gumama. Čak niti uz DRS nisam mogao doći u konkretnu priliku da ga obiđem. Pokušao sam nekoliko puta prići mu na kraju pravca s unutarnje strane ali još uvijek je bila mokra i bio sam jako daleko, u poslednjem krugu sam ga pokušao zavarati i prijeći nazad na vanjsku liniju ali ni to nije uspjelo.”

“Frustrirajuće je ne biti na postolju kada ti se ukaže prilika za to, ali moram nastaviti. Izgubili smo previše vremena u prvom stintu, bilo je dosta muke s prednjim gumama i njihovima zagrijavanjem, ali mislim da na intermediate gumama nisam mogao uraditi više od onog što sam postigao.

“Naš uspjeh danas je zasnovan samo na uvjetima koji su nam se otvorili, još uvijek zaostajemo za vodećima. Kao momčad je dobro biti na trećem i četvrtom mjestu, ali znamo da je ovo trenutno i da imamo posla.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

David Vidović
Pulsmedia autor
320 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

8 komentara

 1. Jim Clark Vettel-Ferrari Donator Prikaži

  Definitivno zaostajete, ali imate ubjedljivo najjaču postavu na gridu!


  0

  0
 2. David Croft Frantic Donator Prikaži

  Je li mu ono “D3RIC” na kapi, ili stoji iza njega, pa fotograf baš uhvatio taiav kadar?


  0

  0
 3. Hej, u tekstu u dva navrata “poslednji”. Vučete malo na moje, zagorce. Ali, ne zaboravite, u tom je slučaju naglasak na srednjem slogu.


  0

  0