07 Francuska – live chat
07 Francuska – live chat

Dobre vijesti iz FIA-e: Riješen problem oko medicinskog centra

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Dobre vijesti iz FIA-e: Riješen problem oko medicinskog centra

Ante Vetma

Dobre vijesti stižu rano jutros iz FIA-e. Naime, nakon problematična prva dva slobodna treninga na kojima nismo vidjeli gotovo ništa – našli su rješenje za sigurnosno pitanje koje je to uzrokovalo. Podsjećamo, treninzi su prekinuti jer medicinski helikopter nije mogao sletjeti do bolnice zbog guste magle i slabe vidljivosti.

Pravilnik nalaže da hitna pomoć u bilo kojem trenutku mora biti u stanju u roku od 20 minuta doći do bolnice pa FIA nije imala puno mogućnosti osim otkazivanja treninga.

Rješenje su pronašli u bliže lociranoj bolnici gdje su preselili osoblje i instrumente, tako da se sada tamo može stići na vrijeme i bez korištenja helikoptera.

“Ruijin bolnica je samo 5 kilometara udaljena od staze, što je 10 minuta puta automobilom. Obzirom da ta bolnica nema neurokirurške kapacitete, bilo je potrebno obaviti određene prilagodbe.”

“Sada možemo sa zadovoljstvom objaviti da je FIA zadovoljna uvjetima i ne samo što je bolnica blizu, već može pružiti primjerenu skrb.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
Jhkuiz5 i zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3662 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #VN Kine 2017.

Komentiraj