F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Dobre vijesti iz FIA-e: Riješen problem oko medicinskog centra

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Dobre vijesti stižu rano jutros iz FIA-e. Naime, nakon problematična prva dva slobodna treninga na kojima nismo vidjeli gotovo ništa – našli su rješenje za sigurnosno pitanje koje je to uzrokovalo. Podsjećamo, treninzi su prekinuti jer medicinski helikopter nije mogao sletjeti do bolnice zbog guste magle i slabe vidljivosti.

Pravilnik nalaže da hitna pomoć u bilo kojem trenutku mora biti u stanju u roku od 20 minuta doći do bolnice pa FIA nije imala puno mogućnosti osim otkazivanja treninga.

Rješenje su pronašli u bliže lociranoj bolnici gdje su preselili osoblje i instrumente, tako da se sada tamo može stići na vrijeme i bez korištenja helikoptera.

“Ruijin bolnica je samo 5 kilometara udaljena od staze, što je 10 minuta puta automobilom. Obzirom da ta bolnica nema neurokirurške kapacitete, bilo je potrebno obaviti određene prilagodbe.”

“Sada možemo sa zadovoljstvom objaviti da je FIA zadovoljna uvjetima i ne samo što je bolnica blizu, već može pružiti primjerenu skrb.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3318 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj