Hulkenberg: Nitko ne zna što nas sutra čeka

Vijesti

David Vidović

Prije 7 godina 2 min 1 komentara

Nico Hulkenberg se uspeo na čak sedmo startno mjesto nakon sjajnog kruga u Q3 kojim je u Renaultu zaprijeto čak i Massi u Williamsu. Hulkenberg je u poslednjoj kvalifikacijskoj rundi odvezao samo jedan krug u prvim minutama sesije i odmah bio brži od Williamsa, ali nažalost nije imao više svježih setova guma za drugi izlazak, pa ga je Massa pobijedio za samo 70 tisućinki sekunde.

“Bilo bi glupo da kažem da nisam zadovoljan, naravno da jesam. Zadovoljan sam i bolidom, dobar balans, sve u svemu više sam zadovoljan bolidom nego što sam bio u Melbourneu, ali možda je to zbog ove staze koja nije toliko neravna i dosta bolje odgovara našem bolidu. Pošto jučer nismo vozili, jutros sam se od prvog kruga ne trećem treningu osjećao jako dobro.

“Sutra bi moglo biti zanimljivo u utrci, još uvijek ništa ne znamo. I to je dobro, da ovako velike i dobro pripremljene momčadi u Formuli 1 još uvijek ne znaju što će sutra biti. Ako bude kiša, možda to bude za nas prilika ali u isto vrijeme znači da moram više riskirati. Treba biti otvorenog uma i donijeti prave odluke kada to bude trebalo, sada vam ne mogu reći gdje ćemo biti sutra jer niti mi ne znamo.”


Odgovor

1 komentar

  1. Sebastian Vettel 5
    Vettel-Ferrari Donator Prikaži

    Bravo Hulk, pola sekunde sporije vrijeme od Ricciarda je sasvim prihvatljiv zaostatak Renaulta :D


    0
    0

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.