Hulkenberg: Nitko ne zna što nas sutra čeka

David Vidović

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Hulkenberg: Nitko ne zna što nas sutra čeka

David Vidović

Nico Hulkenberg se uspeo na čak sedmo startno mjesto nakon sjajnog kruga u Q3 kojim je u Renaultu zaprijeto čak i Massi u Williamsu. Hulkenberg je u poslednjoj kvalifikacijskoj rundi odvezao samo jedan krug u prvim minutama sesije i odmah bio brži od Williamsa, ali nažalost nije imao više svježih setova guma za drugi izlazak, pa ga je Massa pobijedio za samo 70 tisućinki sekunde.

“Bilo bi glupo da kažem da nisam zadovoljan, naravno da jesam. Zadovoljan sam i bolidom, dobar balans, sve u svemu više sam zadovoljan bolidom nego što sam bio u Melbourneu, ali možda je to zbog ove staze koja nije toliko neravna i dosta bolje odgovara našem bolidu. Pošto jučer nismo vozili, jutros sam se od prvog kruga ne trećem treningu osjećao jako dobro.

“Sutra bi moglo biti zanimljivo u utrci, još uvijek ništa ne znamo. I to je dobro, da ovako velike i dobro pripremljene momčadi u Formuli 1 još uvijek ne znaju što će sutra biti. Ako bude kiša, možda to bude za nas prilika ali u isto vrijeme znači da moram više riskirati. Treba biti otvorenog uma i donijeti prave odluke kada to bude trebalo, sada vam ne mogu reći gdje ćemo biti sutra jer niti mi ne znamo.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
Crash zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

David Vidović
Pulsmedia autor
320 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Jim Clark Vettel-Ferrari Donator Prikaži

    Bravo Hulk, pola sekunde sporije vrijeme od Ricciarda je sasvim prihvatljiv zaostatak Renaulta :D


    0

    0