Hamilton: Nismo znali koliko je Ferrari brz

David Vidović

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Hamilton: Nismo znali koliko je Ferrari brz

David Vidović

Lewis Hamilton je danas osvojio šestu uzastopnu pole poziciju, i bio brži od Ferrarija u oba pokušaja u Q3. Također je postavio novi rekord staze Shanghai, s vremenom 1:31.678. Lewis je bio očito sretan nakon kvalifikacija, ali je priznao da su se poslije Q1 i Q2 pribojavali Ferrarijeve brzine.

“Nismo znali gdje ćemo završiti, jer su Ferrariji bili ozbiljno brzi u Q1 i Q2. Znali smo da će biti blizu, ali nisam znali koliko i u čiju korist. Sve što sam tada zaželio je da odvezem najbolji krug koji mogu sastaviti, i svaki put kada sam izašao na stazu odgrizao sam mrvicu vremena.”

“Prvi krug u Q3 je bio odličan, posebno kada sam vidio da zaostaju, ali sljedeći je bio još bolji i sretan sam što sam završnicu kruga odvezao upravo onako kako sam želio.

“Ako sutra bude kiša, bit će jako zanimljivo jer su novi bolidi jako teški za pokrenuti i po suhom, a kamoli po mokrom. Mislim da neće biti puno vozača koji će dati sve od sebe u prvom stintu, jer je jako teško procjeniti i odrediti kako da vozite ove bolide po novim uvjetima.”

“Mislim da dosta gledatelja ovo niti ne zna, ali mi na ovim bolidima imamo kvačilo koje povučemo 100%, i kada se svjetla ugase moramo ga pustiti do određene točke, ne do kraja, i nemamo nikakvu referentnu točku, sve moramo raditi na čisti osjećaj i instinkt iza volana.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
DrWho

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

David Vidović
Pulsmedia autor
320 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

  1. Vrlo zanimljiv ovaj zadnji dio izjave.


    0

    0