F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

VN Malezije ispada iz kalendara Formule 1

Crankshaft

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Budućnost VN Malezije već je nekoliko mjeseci bila pod upitnikom nakon što su ministri prošle godine potvrdili da nemaju namjeru produljiti aktualni ugovor, zbog sve manjeg interesa i sve većih troškova koje snose organizatori utrke.

Utrka na Sepang Internationalu se trebala voziti još sljedeće godine, ali danas je potvrđeno da su organizatori u dogovoru s Liberty Medijom dogovorili prekid ugovora nakon ovogodišnje utrke. Prazno mjesto će tako popuniti VN Njemačke.

Direktor komercijalnih operacija Formule 1 Sean Bratches je ovom prilikom rekao:

“Uvijek je tužno reći zbogom članu F1 obitelji.”

“Kao što smo rekli u Melbourneu, imamo velike planove za privođenje naše globalne baze navijača bliže sportu nego ikada prije, pružajući poboljšano digitalno iskustvo i stvaranje novih događaja.”

“Imat ćemo 21 uzbudljiv događaj u kalendaru za 2018., s dodatkom utrka u Francuskoj i Njemačkoj.”

“Ovom prilikom bih želio zahvaliti Sepangu International Circuitu na gostoprimstvu i profesionalizmu tijekom svih ovih godina, te njihovoj stalnoj predanosti motorsportu.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Crankshaft
Pulsmedia autor
642 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

11 komentara

 1. Michael Schumacher bob_rock Prikaži

  Ode još jedna od boljih staza, možda najbolja Tilkeova. Šteta :(


  0

  0
 2. Force India alen-sisul Prikaži

  Konačno da iz kalendara ispadaju elitne destinacije sa kvazi bogatunima i vraćaju se zemlje s tradicijom poput Njemačke a pogotovo se veselim najavi VN Francuske.


  0

  0
 3. Kimi Raikkonen IceMan282 Prikaži

  Se vraca VN Njemacke na Hockenheimring ili Nurburgring..ili ce se opet izmjenjivat..bilo kako bilo..ako mogu birat koja mora ispast to bi bila ili Rusija ili Baku..


  0

  0