Renault želi u Rusiji vratiti novi MGU-K

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Renault želi u Rusiji vratiti novi MGU-K

Ante Vetma

Renault se nada da bi za VN Rusije mogli vratiti svoj novi MGU-K nakon što su sezonu počeli s prošlogodišnjom specifikacijom zbog straha od lošije pouzdanosti.

Naravno, sve ekipe koje koriste Renaultovu pogonsku jedinicu žele da se to dogodi što prije, a iako su u Renaultu vrlo oprezni – neimenovani izvor tvrdi da će novi element dočekati na četvrtoj ovogodišnjoj utrci – VN Rusije, koja će se održati posljednjeg vikenda ovog mjeseca.

“Planiramo donijeti novu specifikaciju čim prije,” rekao je Cyril Abiteboul za Autosport.

“Kao što znate, MGU-K je ograničen pravilnikom na 120 kW pa se to ne može promijeniti, ali ova inačica je lakša od prethodne i mijenjamo zahtjeve za hlađenje kao i uvjete pod kojima se može koristiti.”

“Radi se o malom poboljšanju, ne o nečemu što bi promijenilo omjer snaga.”

Na upit je li moguće da ugrade novi MGU-K prije nego dođe nova pogonska jedinica, Abiteboul kaže:

“Apsolutno, znate da imamo puno kombinacija i mogućnosti u motoru i nismo ograničeni na ono što trenutno imamo.”

“Donijet ćemo to čim bude moguće.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
Jhkuiz5 i zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3666 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj