07 Francuska – live chat
07 Francuska – live chat

Mercedes: Pretjecanja su sada pravi test inteligencije

Marko Rakić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Mercedes: Pretjecanja su sada pravi test inteligencije

Marko Rakić

Iz Mercedesa je stigla izjava i potvrda onoga što se govorilo prije sezone – od ove sezone najkonkurentiji će biti inteligentni i talentirani vozači. Također kažu da bi Kina trebala pokazati kakvo će utrkivanje zaista biti tijekom 2017., budući su se neki navijači pobunili kako je bilo premalo pretjecanja na VN Australije. U priopćenju za sljedeću utrku na Mercedesovoj stranici stoji:

“Nakon primjedbi da je DRS pretjecanja učinio prelaganim, sada vidimo da su pretjecanja pravi rizik. Vozači sada moraju biti pametni kada koče i prelaze drugi auto. Ako želite pretjecati u novoj eri, morate se snažno boriti za to. Tako bi trebalo biti.”

“Ovo (VN Kine) će biti prvi put da ćemo vidjeti od čega su napravljeni bolidi za 2017. Zahvaljujući novim propisima efekt vuče je sada jači, pa će bolid iza ima primjetno veću brzinu kada prijeđe u pretjecajnu zonu. DRS efekt je također jači, dijelom zahvaljući širem stražnjem krilu, zbog čega u odnosu na prošlogodišnji donosi i više od 30% vremena po krugu. To će pomoći u pretjecanju na stazama kao što su one u Kini i Bahreinu.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
DrWho

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1197 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Mercedes

Komentiraj

9 komentara

 1. F1puls Krstas Donator Prikaži

  Prva pametna ove godine ??


  0

  0
 2. Sebastian Vettel 5 The Stig Prikaži

  Bas zato sto je inteligencija u pitanju , Hamilton nije prosao Maxa .


  0

  0
 3. Honda zekohonda Donator Prikaži

  u prvom odlomku kaže kako je drs pretjecanja učino prelaganim, a onda dole kako je ove godine drs efekt još jači. te dvije izjave mi se međusobno pobijaju. ili sam ja nešto krivo shvatio.
  mislim da je bolje umjesto riječi ‘vuča’ koristit ‘zavjetrina’. tow i slipstream. :)


  0

  0
 4. Formula1 f1zd Prikaži

  Što je, onda, Hamilton pao? :zubo:


  0

  0