F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Verstappen želi povratak V10 motora

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Max Verstappen kaže da bi bilo sjajno kad bi se nakon trenutnog tehničkog pravilnika na sceni ponovno pojavili V10 motori, čiji je zvuk bio prisutan u Schumacherovoj eri te koji je ljudima poveznica s Formulom 1. Podsjetimo, na sastanku održanom ovog petka sudjelovali su proizvođači motora i FIA, te je postignut dogovor kojim će na snagu stupiti glasnije i jeftinije pogonske jedinice. Najmlađi pobjednik Formule 1 u povijesti, Max Verstappen, nada se povratku V10 motora.

“Mislim da bi bilo jako lijepo kada bi ponovno imali V10 motore i onaj prekrasni zvuk. Novi motori se dobro čuju kada ste u bolidu, ali mislim da nisu baš impresivni za gledatelje ako ih usporedite s V10 ili V12 motorima.”

Relane mogućnosti za to nema, budući da barem polovica trenutnih proizvođača ne bi pristala na takvo nešto, a sve se više ulaže u Formulu E, kažu buduću Formulu 1.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1193 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

5 komentara

 1. Michael Schumacher Slavenowsky Donator Prikaži

  Slazem se malac, de nesto sredi preko stele da to bude :)


  0

  0
 2. Pastor Maldonado pero Prikaži

  I ja bi da mi vrate ženu kakva je bila prije 30 godina.
  p.s. Kad se već spomenula Formula E. Dobra je bila utrka u Meksiku


  0

  0
 3. Esteban Ocon 31 Krstas Donator Prikaži

  Jeste da je momak ponekad bahat i tako to ali isto tako zna ubosti problem u srž!


  0

  0