F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Webber: Bolidi za 2017. su preporodili Vettela

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Bivši vozač Formule 1 i trenutni zaposlenik tv programa Channel 4, Mark Webber, kaže da su bolidi za 2017. preporodili Sebastiana Vettela. Nakon razočaravajuće prošle sezone u kojoj nije uspio pobijediti, Nijemac se ponovno vratio u klub pobjednika te uvjerljivim slavljem u Australiji nagovijestio uzbudljivu sezonu.

“Nova generacija bolida izazvala je svojevrsni preporod kod Sebastiana. Svjetski prvak Sebastian se mentalno vratio nazad. Prošle godine je nedostajalo motivacije jer nije imao mogućnost boriti se za pobjede. Zato je ova pobjeda tako važna za njega.”

Australac kaže da je pozitivno iznenađen novom Formulom 1, ne samo po pitanju performansi, već i zbog fizički puno zahtjevniji bolida.

“Sada kao vozač ponovno možete napraviti razliku jer je ove bolide veoma teško voziti na limitu. To je još jedna posebnost kod Sebastiana, tražiti limite bolida.”

Sebastianu Vettelu bila je to druga pobjeda u Australiji te 43. u karijeri.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1193 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

5 komentara

  1. Jim Clark Vettel-Ferrari Donator Prikaži

    Ne mogu ni zamisliti kakvi će vozači biti nakon utrke u Singapuru. Nakon Australije su svi bili vidno iscrpljeni…


    0

    0