F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Ferrari: Prerano je za razgovore o ugovorima

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Tek je jedna utrka prošla u novoj sezoni, a svjetski mediji već naveliko nagađaju kako će izgledati vozačka postava Ferrarija iduće sezone. S druge strane, šef ekipe Maurizio Arrivabene se ne da uvući u takve rasprave i objašnjava da neće otvarati tu temu jer bi skretalo pažnju s pravog posla.

Treba napomenuti da na kraju ove sezone ugovor ističe i Kimiju Raikkonenu i Sebastianu Vettelu.

Iako je prošla godina bila mučna za cijeli Ferrari, a Vettel je u dobrom dijelu sezone izgledao nervozno – situacija u Maranellu je sada puno bolja. Prva utrka je iza njih i mogu biti zadovoljni rezultatom. Arrivabene se nada da će Vettel biti sretan jer, kako kaže, to znači da Ferrariju dobro ide.

“Razgovor o ugovorima bi u ovom trenutku samo ometao koncentraciju naših vozača, pa nisam spreman za to.”

“Htio bih vidjeti Sebastiana sretnog tijekom sezone jer, ako je Sebastian sretan, to znači da je bolid jako brz.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3325 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj