F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Massa: Neke utrke će fizički biti veoma iscrpljujuće i zahtjevne

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Felipe Massa kaže da će neke utrke ove godine biti veoma iscrpljujuće i zahtjevne za vozače, koji sada podnose snažnije G sile pri čemu dolazi do većeg umora. Moglo se u Australiji vidjeti da se nepažnja i mala dekoncentracija skupo plaćaju, što upućuje na to da vozači moraju psihički i fizički biti na veoma visokom nivou.

“Bit će i težih staza, Australija fizički nije tako zahtjevna. Primjerice, u Maleziji će biti jako vruće. Osjećamo na kojim stazama je velik napor, a kada postanete umorni, onda se greške lako pojavljuju. Završio sam utrku u Australiji bez većih problema, ali bez dvojbe da je teže nego prije. Ako pogledate vozače, svi danas treniraju, većina njih je veoma profesionalna – možda Hamilton malo manje”, našalio se Brazilac na kraju.

 

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1193 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

 1. Ayrton Senna Beethoven87 Prikaži

  “Mozda Hamilton malo manje”…
  Ne sjecam se kod ostalih, ali sjecam se da je Lewis na team radiju zvucao malo zadihano…


  0

  0
 2. David Croft Frantic Donator Prikaži

  Malezija će biti paklena.
  Cca. 35st i 90% vlažnosti :chill:
  Ili će biti kiša. :mrgreen:


  0

  0