Perez: Force India je sporija od Haasa i Toro Rossa, Williams predaleko

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 7 godina 1 min 4 komentara

Nakon što je u Australiji uspio izboriti sedmo mjesto, Sergio Perez dao je izjavu u kojoj se osvrnuo na formu svoje momčadi te na ono što ih čeka na sljedećim stazama. Nakon testova se smatralo da bi indijska momčad mogla biti peta najbrža, no prva ovosezonska utrka pokazala je nešto drugačiju krvnu sliku.

Toro Rosso je sigurno ispred, vjerojatno i Haas, a za Williams su govorili da je uvjerljivo četvrta najbrža momčad još nakon predsezonskih testova.

“Kao tim smo odradili savršen trkaći vikend i jako sam zadovoljan s tim. Williams je trenutno predaleko, Toro Rosso je bio brži od nas, Haas je bio brži od nas, stoga pobijediti ih na stazi i strategijom, mislim da zaista možemo biti sretni.”

“Vjerujem da je staza u Melbourneu ona na kojoj vozač može napraviti razliku. Vrlo je grbava i neravna, prilično teška staza. Stoga mislim da ćemo dolaskom na trajne trkaće staze početi još više zaostajati. Trebaju nam nadogradnje što je prije moguće.”


Odgovor

4 komentara

  1. F1puls
    Krstas Donator Prikaži

    Vilijams nema jakog drugog vozaca. Bez obzira na jacinu bolida. Dok Has nema iskustva u borbi za visoku poziciju. Toro Roso ima najvece izglede za to 4 mjesto. Ako gledamo vozacku postavu i bolid. Forc Indija zavisi od Okona. Ako bude raspolozen za osvajanje bodova u svakoj trci, Forc Indija ponavlja proslogaodosnji rezultat.


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.