F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Perez: Sedmo mjesto bio je maksimum

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Nakon blagog razočaranja u kvalifikacijama gdje su oba bolida Force Indije ispala u Q2, danas je krvna slika nešto drugačija. Sergio Perez osvojio je sedmo mjesto nakon mukotrpne borbe s bržim bolidima te time osigurao svojoj ekipi mjesto ispred Toro Rossa. Meksikanac kaže da je uživao u današnjoj utrci, ali da to je maksimum koji su mogli ostvariti.

“Zaista sam zaodovljan današnjim rezultatom i sumnjam da smo mogli napraviti nešto više od ovoga. Sedmo mjesto bio je maksimum, morali smo odraditi sve savršeno kako bi došli do ovog rezultata. Imali smo dobru strategiju i čuvali smo gume sasvim solidno, što nam je pomoglo u osvajanju bodova. Iako nije bilo lako pretjecati, u čistom zraku bih osjetio da se nalazim u veoma snažnoj poziciji.”

Nakon toga se osvrnuo na vožnju novih bolida.

“Ove bolide je tako zabavno voziti; možete puno više pritiskati i svoj najbrži krug odvozio sam pred kraj utrke. Znamo da moramo poboljšati još dosta stvari, no ovo je dobar početak sezone i možemo biti sretni s rezultatom.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1193 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Force India alen-sisul Prikaži

    Šteta za Force Indiju, ali početak je sezone pa treba još malo pričekati uvijek mogu napraviti B specifikaciju, to im dokazano dobro ide.


    0

    0