Marchionne: Bilo je vrijeme da Ferrari pobijedi

David Vidović

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Marchionne: Bilo je vrijeme da Ferrari pobijedi

David Vidović

Izgleda da diktatura daje rezultate, barem u Maranellu, pa se jutrošnja pobjeda u tvornici Ferrarija slavila glasno i jasno, barem tako pišu u Italiji. Predsjednik Ferrarija, Sergio Marchionne, proteklih je godina napravio nekoliko poteza koji se nisu svidjeli Tifosima, ali ukoliko su oni bili pravi, a ne pogrešni koraci ka uspjehu, ostaje da vidimo. U izjavi za medije koju je Ferrari izdao nakon utrke, Marchionne je rekao da je jako sretan za Ferrari i za sve Tifosete da ga je talijanska himna još jednom pogodila.

“Bilo je vrijeme da pobijedimo. Jako sam sretan za sve u momčadi i zbog svih navijača koji su stajali uz nas kroz protekli period. Čekali smo ovu pobjedu godinu i pol, bilo je dirljivo čuti ponovo talijansku himnu na postolju. Sebastian je odvezao sjajnu utrku te sam siguran da će i Kimi ubrzo biti u vrhu boriti se zajedno uz momčadskog kolegu. Ova pobjeda se mora proslaviti i pobijediti zajedno s momčadi, i na stazi i u Maranllu jer je momčadski duh i rad jedini način da se dođe do uspjeha. Svima mora biti jasno da ovo ne znači zaustavljanje, već da je ovo samo prvi korak dugog procesa koji nam dolazi.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
Jhkuiz5 i zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

David Vidović
Pulsmedia autor
320 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

3 komentara

  1. Mercedes hrcfaca Prikaži

    Nekako me baš ova kombinacija njemačko-talijanske himne dirnula i posjetila na nekadašnje godine.


    0

    0