Marchionne: Bilo je vrijeme da Ferrari pobijedi

Vijesti

David Vidović

Prije 7 godina 2 min 3 komentara

Izgleda da diktatura daje rezultate, barem u Maranellu, pa se jutrošnja pobjeda u tvornici Ferrarija slavila glasno i jasno, barem tako pišu u Italiji. Predsjednik Ferrarija, Sergio Marchionne, proteklih je godina napravio nekoliko poteza koji se nisu svidjeli Tifosima, ali ukoliko su oni bili pravi, a ne pogrešni koraci ka uspjehu, ostaje da vidimo. U izjavi za medije koju je Ferrari izdao nakon utrke, Marchionne je rekao da je jako sretan za Ferrari i za sve Tifosete da ga je talijanska himna još jednom pogodila.

“Bilo je vrijeme da pobijedimo. Jako sam sretan za sve u momčadi i zbog svih navijača koji su stajali uz nas kroz protekli period. Čekali smo ovu pobjedu godinu i pol, bilo je dirljivo čuti ponovo talijansku himnu na postolju. Sebastian je odvezao sjajnu utrku te sam siguran da će i Kimi ubrzo biti u vrhu boriti se zajedno uz momčadskog kolegu. Ova pobjeda se mora proslaviti i pobijediti zajedno s momčadi, i na stazi i u Maranllu jer je momčadski duh i rad jedini način da se dođe do uspjeha. Svima mora biti jasno da ovo ne znači zaustavljanje, već da je ovo samo prvi korak dugog procesa koji nam dolazi.”


Odgovor

3 komentara

  1. Mercedes
    hrcfaca Prikaži

    Nekako me baš ova kombinacija njemačko-talijanske himne dirnula i posjetila na nekadašnje godine.


    0
    0

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.