Alonso: Ovo je vjerojatno bila najbolja utrka mog života

Vijesti

Marko Rakić

Prije 7 godina 1 min 13 komentara

Fernadno Alonso odradio je strašan posao za McLaren na današnjoj VN Australije. Od početka trkaćeg vikenda se znalo da će momčad iz Wokinga imati problema na svakom polju, no iskusni Španjolac je držao 10. mjesto do kvara na ovjesu, zbog čega je morao odustati. Španjolac kaže da mu je vožnja na desetom mjestu bila pravo iznenađenje, budući da bolid nije konkurentan.

“To je vjerojatno bila najbolja utrka mog života do trenutka kad sam morao odustati. Auto je bio nekonkurentan, nisam imao nikakva testiranja preko zime, morali smo čuvati gorivo cijelo vrijeme i čak smo uspijevali biti u bodovima.”

“Mislim da će ovakve kvalifikacije i utrka biti nemoguće u sljedećim utrkama. Ova staza je veoma zahtjevna, grbava i trebate imati puno iskustva. Na normalnim trkaćim stazama ćemo sigurno biti mnogo niže u poretku, zato se brzo moramo poboljšati jer će frustracije postajati sve jače.”


Odgovor

13 komentara

  1. Fernando Alonso
    croatic f1 urednik Prikaži

    Iduće sezone čim dalje od McLarena i ponajprije Honde, to bolje :chill:


    0
    0

    0
  2. Maurizio Arrivabene
    Basso Profondo Prikaži

    Nisam njegov fan al zbilja je loše da ovakav vozač vene!


    0
    0

    0
  3. Ferrari
    pro5i vilin konjic Donator Prikaži

    “Najbolja utrka mog života”

    Da mi je samo znati kakve kemikalije cuclaju prije i nakon utrke.


    0
    0

    0
  4. Honda
    zekohonda Donator Prikaži

    respect alonsu na odličnoj utrci.
    u originalu jedna od rečenica glasi: ‘I think we had to lift about a second per lap’ užas, stavno užas.
    kad dođe b specifikacija motora, mogli bi bit solidni midfilderi.


    0
    0

    0
    • Fernando Alonso
      Alonso king Prikaži

      Da ti pravo kazem vise nisam siguran ni u to da je sve Hondina krivica….jednostavno je to sad tako i situacija jr toliko losa da je razlog sasvim nebitan i samo cekas da prode sve i konacno se vrate u top 3….


      0
      0

      0
    • Davor7 Prikaži

      Nikako nije samo Hondina krivica jer McLaren i prije Honde nije izgledao dobro ni sa Mercedesovim motorom zadnjih sezona. Moje misljenje je da McLaren nije bio pripremljen po dolasku Honde vec su mislili sad ce japanci napraviti zvijer,ali to se nije dogodilo i svi su se pogubili pa danas McLaren slici na cirkusku momcad.


      0
      0

      0
  5. Fernando Alonso
    Alonso king Prikaži

    Avanti Fer, avanti….one of the most most beautiful….grazie per tutti…we are the champions…super super super….a ti eto sjedis u naslonjacu, prozivljavas utrke kao da si ti u tom bolidu i bespomocno gledas kako covjek koji ti je uljepsao i mogo bih reci promjenio djetinjstvo polako odlazi, al osjecaji ne odlaze.I dan danas, svakom utrkom vidim taj plavo zuti Renault, vidim mladica duge kose s Hanjin na kacigi i kroz maglu veselja nakon sto uparkira bolid….al eto sta se dogodi….sve jednom prode, a ti i dalje sjedis u naslonjacu i pises komentare spreman na to da je ovo mozda i posljednji krug oko Melbournea i poput malog djeteta, bas kao nekad poskocim na ALO tamo dolje na ekranu (nekada je to bio kockasti tv) i jednostavno ne mozes prihvatiti situaciju, pa za kraj samo kazes kao parni valjak : nedjelja, prokleta nedjelja ??


    0
    0

    0
  6. Davor7 Prikaži

    Zaista je zalosno gledati ovakvog majstora u ovako losem bolidu i pravo stanje bolida je pokazala Vandornova voznja na zadnjem mjestu poretka. Opet cu ponoviti da tu ne treba kriviti samo Hondu jer japanci su takvi kakvi su,McLaren nosi veliku odgovornost jer ne mogu natjerati japance da se otvore i prihvate savjete izvana. Ono sto meni nije jasno je to da Honda gubi ogromne novce na svim poljima od ulaska u F1 i opet ne zele odstupiti od svog gubitnickog zatvorenog plana “sam svoj majstor”,koliko zaista moras biti glup da opetovano udaras glavom o zid i govoris sam sebi probit cu ga bez glavom malja ? Jednom mozda i hoce,ali ce do tog trenutka njihova “glava” biti potpuno izoblicena od silnih udaraca


    0
    0

    0
  7. Pierre Gasly
    Perica9 Prikaži

    Vettelov sam fan , ali sam ga počeo poštovati otkako je u McH. Tu su tek vidjelo njegovo pravo lice.


    0
    0

    0
  8. NeverNick Prikaži

    Alonso ima toga jos za pokazati sasvim sigurno, shodno pricama koje kruze, volio bih ga vidjeti u Mercedesu na mjestu Bottasa, cast istom, ali mislim da bi Alonso napravio šou u toj situaciji, ako se vec nece vratiti u Ferrari obzirom na rastanak, licno to bi vise volio jer sam fan Ferrarija ali slabe su sanse, pa bar da imamo nekog ko bi mogao baciti rukavicu Hamiltonu, narocito ako uzmemo u obzir njegovu dozu drskosti ali na prvom mjestu vozacko umijece.


    0
    0

    0
  9. Monisha Kaltenborn
    Faststone Prikaži

    Prežalosno.


    0
    0

    0

Pročitajte više o idućim temama:

Reagirajte na ovaj sadržaj:

Novo na forumu Otvori

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.