F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Kvyat: Ovo je veliki napredak u odnosu na Barcelonu

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Daniil Kvyat i Carlos Sainz napravili su odličan posao na današnjim kvalifikacijama za VN Australije, gdje su osvojili osmo i deveto mjesto.

Daniil je prošle godine imao primjetan zaostatak u kvalifikacijama, no sada je završio sam 25 tisućinki iza Sainza, što nagoviještava onog starog Kvyata. Rus je pohvalio rad svoje ekipe te veliki napredak u odnosu na Barcelonu, kada je izgledalo da Toro Rosso ima određene probleme.

“Odlično je proći s oba bolida u Q3, možemo biti sretni s poslom kojeg smo napravili danas. Propustili smo dosta vremena na testiranjima u Barceloni, stoga je ovo veliki napredak budući da smo se još jučer poboljšavali.”

“Napravili smo dobar skok preko noći i odradili dobre kvalifikacije, iako je bilo prilično tijesno. Tim je bio sjajan cijelo vrijeme te moram svima čestitati na tome. Zadovoljni smo nakon današnje predstave, napravili smo dobar korak naprijed i imamo pouzdanja u bolid.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1193 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Honda zekohonda Donator Prikaži

    Jos jednom: james key je genije!


    0

    0