F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Massa nezadovoljan nakon prva dva slobodna treninga

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Nakon predsezonskih testova mnogi su tvrdili da je Williams četvrta momčad, no danas u Australiji se nije činilo tako te je izgledalo kao da su se vozači pomalo mučili s bolidom. Drugi trening nije dobro prošao za Felipea Massu, koji je imao problema s bolidom pa je u poslijepodnevnim satima odvozio samo šest krugova. Brazilac nije bio posebno raspoložen nakon odrađenog dana.

“Dan nije bio baš dobar, ne onakav kakav smo očekivali. Nažalost nisam mogao završiti trening, odradio sam samo šest krugova. Staza je bila prljava, ali iznenada se pojavio kvar na bolidu. Ubacio sam u ler i nakon toga više nisam mogao u niti jednu brzinu. Zbog toga sam izgubio mogućnost isprobati ultra mekane gume te napraviti neke duže stintove. Šteta je što smo u Barceloni napravili tisuće kilometara, a sad nas ovdje zadesi problem. No, problem nije velik što je pozitivna stvar. Sada se moramo potpuno koncentrirati na sutrašnji dan te napraviti što je više moguće stvari i postići dobar rezultat.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1193 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. F1puls David Vidović novinar Prikaži

    Kako i sam kaže, baš je blesavo, u Barceloni završiti toliko krugova bez problema i da te zadesi jedan u najgorem mogućem trenutku.


    0

    0