Massa nezadovoljan nakon prva dva slobodna treninga

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 7 godina 1 min 1 komentara

Nakon predsezonskih testova mnogi su tvrdili da je Williams četvrta momčad, no danas u Australiji se nije činilo tako te je izgledalo kao da su se vozači pomalo mučili s bolidom. Drugi trening nije dobro prošao za Felipea Massu, koji je imao problema s bolidom pa je u poslijepodnevnim satima odvozio samo šest krugova. Brazilac nije bio posebno raspoložen nakon odrađenog dana.

“Dan nije bio baš dobar, ne onakav kakav smo očekivali. Nažalost nisam mogao završiti trening, odradio sam samo šest krugova. Staza je bila prljava, ali iznenada se pojavio kvar na bolidu. Ubacio sam u ler i nakon toga više nisam mogao u niti jednu brzinu. Zbog toga sam izgubio mogućnost isprobati ultra mekane gume te napraviti neke duže stintove. Šteta je što smo u Barceloni napravili tisuće kilometara, a sad nas ovdje zadesi problem. No, problem nije velik što je pozitivna stvar. Sada se moramo potpuno koncentrirati na sutrašnji dan te napraviti što je više moguće stvari i postići dobar rezultat.”


Odgovor

1 komentar

  1. F1puls
    David Vidović Prikaži

    Kako i sam kaže, baš je blesavo, u Barceloni završiti toliko krugova bez problema i da te zadesi jedan u najgorem mogućem trenutku.


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.