Verstappen priznao da Red Bull zaostaje

Izdvojeno

David Vidović

Prije 7 godina 2 min 5 komentara

Ono čega su se navijači Red Bulla pribojavali nakontestiranja se izgleda pokazalo istinitim, Red Bull trenutno nema bolid koji može parirati Mercedesu i Ferrariju. Na prvom treningu zaostaci nisu bili veliki kao na drugom treningu kada su Ricciardo i Verstappenu zaostali preko sekunde za najbržim krugom Hamiltona, dok je Verstappen na svom brzom krugu na ultra soft gumam napravio i grešku i izlatio sa staze u zadnjem sektoru. Najveće razočaranje za Red Bull je bio Ferrari koji je drugi trening završio na drugoj i četvrtoj poziciji i tako pokazao da trenutno imaju bolju formu, iako vremena sa treninga ponekad ne moraju ništa da znače, Max Verstappen priznaje zabrinutost u Red Bullu.

“U ovom trenutku smo prespori, moramo to da popravimo. Mislim će da Mercedes opet biti jako brz i da će biti teško pobijediti ih. Iz daleka se vidi da je Mercedes najbrži i da je Ferrari odmah iz njih, što znači da ćemo imati pune ruke posla ovaj vikend da ih sustignemo.

I Ricciardo je priznao da su tijekom pauze napravili promjene na bolidima koje se nisu svidjele niti njemu niti Maxu, ali još uvijek vjeruje da se Red Bull može vratiti na prava podešavanja i da mogu biti u grupi s Ferrarijem i Bottasom.

“Na prvom treningu smo dobro izgledali, i naravno imali smo želju da vozimo još brže na drugom treningu pasmo napravili neke promjene na bolidima. Ali one izgleda nisu dale rezultate kome smo se Max i ja nadali. Ali mislim da možemo još dosta vreena izvući iz ovog bolida, jutro je izgledalo obećavajuće pa smo mijenjali stvari za koje sada možemo reći da nisu radile kako treba, pa ćemo sada napraviti korak unazad i probati razumijeti što je bilo pogrešno i što je najbolje za sutra.

“Mercedes izgleda brzo, ali mislim da je trnutno to više Lewis nego što je Mercedes. Vallteri izgleda kao da je u našoj grupi, ili barem u grupi s Ferrarijem, i mislim da možemo biti u toj grupi. Pole pozicija je vjerojatno van dohvata, ali mislim da možemo biti u sljedećoj grupi bolida.”


Odgovor

5 komentara

  1. Clay Regazzoni
    HeatBlast44 Prikaži

    Mislim da ce Lewisa biti tesko pobjediti ove sezone cak iako Ferrari i Red Bull budu prijetnja, a iskreno ako Bottas bude ovakav kako Max i ostatak Paddocka govore, onda ce se tek shvatiti koliko je zapravo Rosberg bio brz.


    0
    0

    0
    • Michael Schumacher
      senna66 Donator Prikaži

      Na kraju bi i moglo biti tako…vrlo moguć scenarij. Još uvijek Bottas može biti prijetnja, ali za sada mi ne djeluje ni približno tome. Očekivao sam baš suprotno.


      0
      0

      0
    • Michael Schumacher
      cavallina Prikaži

      Rosberg je bio jako brz kad treba, ali vise od toga pametan i proracunat, pa je znao i taj dio, ‘kad treba’. I s jasno zacrtanim ciljem i samokontrolom – to je nesto sto se rijetko vidja i sto mi je oduvijek izazivalo postovanje prema njemu.

      A za ovu sezonu – bumo vid’li… Nije da za sad izgleda spektakularno uzbudljivo, ali ne vjerujem da se moze na temelju dva slobodna treninga zakljuciti razvoj cijele sezone. Strpljenja malo, bar 3-4 utrke za takve zakljucke.


      0
      0

      0
    • David Croft
      Frantic Donator Prikaži

      Premalo se vjerovalo Rosbergu. :chill:
      PS. Ovo sad nije zayebancija, ozbiljan sam 100%.


      0
      0

      0
    • Clay Regazzoni
      HeatBlast44 Prikaži

      Ma hajd sto mu se nije vjerovalo, nego su ga jos mnogi podcjenjivali, ali ne zato sto je on kao bio los, vecina ga je podcjenjivala samo da bi umanjila uspjehe Lewisa…


      0
      0

      0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.