F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Renault uoči Australije riješio problem s ERS-om

Crankshaft

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Renault je za ovotjednu VN Australije pripremio rješenje koje bi trebalo otkloniti problem sa sustavom za obnovu energije, a koji se pojavio na predsezonskim testiranjima. Preciznije, radi se o problemu s MGU-K koji se pojavio na Renaultovim, Red Bullovim i Toro Rossovim bolidima. Probleme je stvarao izolacijski materijal na MGU-K jedinici druge generacije ERS-a u čijem su dizajnu prste imali i Infinitijevi stručnjaci.

U Renaultu su prve naznake vidjeli još tijekom testiranja na dinamometru, ali su morali pričekati sa solucijom. Vozač tvorničke momčadi Jolyon Palmer kaže da je sada sve spremno za Melbourne.

“Da, samouvjeren sam. Napravili su neke velike promjene. Taj problem s MGU-K je otkriven već na dinamometru te je bio samo još gori od očekivanog. Postoji velika zakrpa za Australiju.”

Podrži nas

Naši zadnji Donatori su: 1883 i Jester.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Crankshaft
Pulsmedia autor
642 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj