F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Jo Ramirez: Alonso bi mogao izgubiti strpljenje

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Bivši zaposlenik McLarena u zlatno doba, Jo Ramirez, kaže da bi Alonso ove godine vrlo lako mogao izgubiti strpljenje. On smatra da će ova sezona za McLaren biti veoma loša te je pitanje koliko će Alonso još ostati u Wokingu. Ovogodišnja testiranja McLaren Honde prisjetila su na katastrofalnu 2015., najgoru sezonu u povijesti momčadi. Unatoč tome, Ramirez želi gledati svijetlu stranu.

“Gledajte, želio bih biti malo više optimističan. Imat će problema u prve tri ili četiri utrke, no poslije toga mislim da će biti u borbi s ostalima, do tada bi trebali srediti probleme koji su ih zadesili. Alonso ima zaista mnogo strpljenja. Njegov stav je pohvalan, no svatko ima svoju granicu i mislim da bi u nekom trenutku mogao izgubiti strpljenje.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1193 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

7 komentara

 1. Fernando Alonso Alonso king Prikaži

  Sta je prosao kroz ove dvije godine ne bih se cudio ni da jednom lezerno parkira bolid, izide van i ode na motoricu…


  0

  0
 2. Michael Schumacher bob_rock Prikaži

  Borit se s ostalima??? Da, uz krug, dva zaostatka… katastrofa. Ne bi me čudilo da Alonso ode nakon par utrka.


  0

  0
 3. Mclaren wilson Prikaži

  Mislim da se Alonso dobro drži. Predobro. Kako bi na takvu situaciju reagirao Hamilton ili Vettel?


  0

  0
 4. Ferrari pro5i vilin konjic Donator Prikaži

  Tko kaže da ga nije izgubio? Čovjek radi ono što voli, valjda će sjesti u tu kantu i odvoziti koliko može. Ja npr. volim voziti i s guštom ću voziti bilo kakvu kantu koju mi daš. Sve je to nekako izazovno koliko god glupo zvučalo.


  0

  0