F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Paddy Lowe: Williams ima nekih prednosti nad Mercedesom

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Novi stari zaposlenik Williamsa, Paddy Lowe, kaže da Williams Martini Racing ima nekih prednosti u odnosu na Mercedes AMG Petronas, njegov bivši tim. Paddy nije poznat kao osoba koja daje pretenciozne izjave, pa možda stvarno nešto i ima u tome, a to ćemo najbolje vidjeti ovog vikenda u Australiji. On sada radi na analizi bolida te pronalaženju načina kako ga što prije napraviti bržim.

“Prvi korak je upoznati tim i pogledati kako mogu doprinijeti. Sada je izazov da vidite koliko se može izvući iz onoga što trenutno imate. Proces prilagodbe je svugdje isti, a ovdje u Williamsu već sada imamo stvari koje su mnogo bolje nego što su u Mercedesu. Sada moram vidjeti koje su nam prednosti, a koje mane, pa onda raditi na tome i poboljšavati se. Ne možete doći u momčad i preko noći nešto napraviti.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1193 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

 1. Esteban Ocon 31 Krstas Donator Prikaži

  Pa svaki tim, manje vise ima neki vid prednosti ali fora je u tome sto u prednosti Mercedesa, prevelika je razlika.
  Vjerujem da ce fin posao napraviti u Vilijamsu.
  Barem bi volio…


  0

  0