Honda ostaje potpuno predana McLarenu i Formuli 1

Izdvojeno

Crankshaft

Prije 7 godina 2 min 9 komentara

Nakon loših predsezonskih testiranja koja pomalo podsjećaju na 2015., velikih tenzija na relaciji McLaren-Honda, te posljednjih informacija da je ekipa iz Wokinga kontaktirala Mercedes vezano za kupnju pogonskih jedinica, oglasio se i japanski proizvođač koji tvrdi da i dalje ostaje 100% fokusiran na Formulu 1 i svog partnera.

“Naravno da se nismo nadali ovakvoj situaciji kada smo se vratili u Formulu 1, ali još uvijek smo 100% predani sportu i našem odnosu s McLarenom”, rekao je Hondin šef Yusuke Hasegawa za Motorsport.com. “Vjerujemo u ovo partnerstvo, poput McLarena, te nam je važno raditi kao jedan tim i zajedno proći kroz ovo ako želimo krenuti naprijed. Prioritet je zadržati iskrenu i otvorenu komunikaciju, te nastaviti jačati sve veze između Honde i McLarena unatoč teškoćama s kojima se suočavamo. Ovo nije kratkoročni projekt za nas.”

Japanci pripremaju preinake za Melbourne kako bi MCL32 bio pouzdaniji i brži.

“Problemi u Barceloni su ograničili vrijeme i stavili pritisak na naše predsezonske pripreme. Međutim, mogli smo prikupiti veliku količinu korisnih podataka, kao i McLaren. Isto tako, nismo se suočavali s puno različitih problema, bez obzira na to kako su stvari izgledale izvana.”

“Još u Barceloni smo uveli neke mjere te smo dokazali njihovu učinkovitost tijekom drugog testa. Kada je riječ o performansama, mjesta za napredak prije Melbournea ima oko mapiranja kako bismo imali bolje vozne karakteristike. U isto vrijeme ćemo nastaviti raditi na našem razvoju kako bismo dobili više snage iz pogonske jedinice”, zaključio je Hasegawa.


Odgovor

9 komentara

  1. Fernando Alonso
    Alonso king Prikaži

    Meni, a vjerujem i vama je dosta ove muke…
    Zato napravi nesta Hasegawo Yusuke….


    0
    0

    0
  2. Mclaren
    wilson Prikaži

    Ok, kao, predani su 100, 1000 ili koliko% F1. Znači li to da će konačno raditi posao kak treba ili će ih svako malo iznenaditi nešto što nisu vidjeli u tvornici na testu? Hoće li i dalje ustrajati na metodi pokušaja i pogrešaka? Brate mili, grešaka, kvarova je previše unatoč kasnom ulasku u F1. Posljedice bi mogle biti katastrofalne za McH ako se uskoro nešto ne promijeni. Mislim da nitko ne želi da ih gledamo na kraju poretka, u garaži, da ih se spominje samo po lošim rezultatima, odustajanjima. No i dalje ne razumijem kako mogu i dalje govoriti da problemi nisu tako veliki? Pa još nisu otkrili uzrok kvara drugo dana testova. Nekako sam skeptičan. No, da vidimo prvo kako će odraditi prve treninge u petak.


    0
    0

    0
  3. Mercedes
    hrcfaca Prikaži

    Ja više ne vjerujem. Želim vidjeti rezultate rada pa ću počet i vjerovati!ovom


    0
    0

    0
  4. Kimi Raikkonen
    IceMan282 Prikaži

    “…te nastaviti jačati sve veze između Honde i McLarena… ” jedan dan si lizu dupe drugi dan potkopavaju i pljuju jedan na drugog..pravi primjer jacanja veze..svi su vec siti pustih obecanja..treba nekad nesto i napravit i pokazat da se mice sa mrtve tocke..


    0
    0

    0
  5. Sebastian Vettel
    mzf1 Prikaži

    “Pod sir san te kupija, pod sir ću te i poisti”


    0
    0

    0
  6. Fernando Alonso
    r.u.m. Prikaži

    Meni je ovo tako tužno i neshvatljivo, kad sam počeo pratiti F1,Mclaren je bio glavni rival Ferrarija i najjača ekipa na gridu uz Ferrari a sada …O.K. desilo se da su pali u formi 2014, pa ajde došao novi dobavljač nova pravila pa opet 2015 loše.
    I onda očekuješ od takve mašinerije da če se polagano dizati u formi kad ono samo propadaju čak mi to više i nije jasno kako je to uopče moguče da se baš toliko može usrat motor da niti ne može voziti.
    Jednostavno NE ZNAM i sada mi je žao zbog ovog našeg sporta nije dobro da je ijedna momčad tako loša zamislite da se to dogasđa Manoru pa svi bi rekli da napusti F1 jer ne mogu spojiti 10 krugova ali kada se to dešava Hondi i Mclarenu onda mi je to skroz neshvatljivo.


    0
    0

    0
  7. Fernando Alonso
    r.u.m. Prikaži

    Premda su testiranja zabranjena,Mcl i Honda trebaju nešto poduzeti i trebaju uzeti bolid i na svojoj stazi u Japanu testirati i dovesti taj motor u nekakav red jer ovo nema smisla.
    Za dobrobit F1 da ne izgube još jednu momčad ili proizvođača kakav je Honda to bi bilo loše grid je več jako mali.Neka otpišu ovu sezonu i neka popuše kaznu od FIA-e ali neka nešto naprave pa i Mercedes je isto imao tajno testiranje pa šta im se desilo ,ništa osvojili su 3 naslova poslje toga.


    0
    0

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.