Rosberg: Povratak u F1 je moguć, ali ne u ulozi vozača

Marko Rakić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Rosberg: Povratak u F1 je moguć, ali ne u ulozi vozača

Marko Rakić

Prvi umirovljeni F1 prvak nakon Alaina Prosta, Nico Rosberg, kaže da je zainteresiran za povratak u oktanski cirkus, ali ne u ulozi vozača. On je tijekom ovogodišnjih testiranja proveo jedno jutro u garaži svoje bivše momčadi, a pohvalio je izgled bolida te novu politiku liberty media, koji su dopustili snimanje u boksevima. Nijemac ima puno planova za budućnost, a neki od njih vezani su i za Formulu 1.

“Povratak u F1 u ulozi vozača nije moguć. Sada promatram neke nove projekte i moram reći da sam vrlo opušten. 20 utrka godišnje je kao da se nalazite u bubnju. Ali isto tako moram reći da je to najbolji bubanj na svijetu. Ja sam strastven natjecatelj i uživao sam u svojoj karijeri. Da bi pobijedili svakoga i postali svjetski prvak morate biti beskompromisni. Trenutno nisam zainteresiran za povratak u F1. Sve je moguće, ali trenutno sam koncentriran na socijalne projekte. Rad s djecom i manje privilegiranim ljudima – to mi puno znači. Ostvario sam sve što sam želio. Sada imam novi život, izazovan i u kojem želim biti jednako uspješan.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
Crash zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1197 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Rosberg

Komentiraj

1 komentar