F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Rosberg: Povratak u F1 je moguć, ali ne u ulozi vozača

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Prvi umirovljeni F1 prvak nakon Alaina Prosta, Nico Rosberg, kaže da je zainteresiran za povratak u oktanski cirkus, ali ne u ulozi vozača. On je tijekom ovogodišnjih testiranja proveo jedno jutro u garaži svoje bivše momčadi, a pohvalio je izgled bolida te novu politiku liberty media, koji su dopustili snimanje u boksevima. Nijemac ima puno planova za budućnost, a neki od njih vezani su i za Formulu 1.

“Povratak u F1 u ulozi vozača nije moguć. Sada promatram neke nove projekte i moram reći da sam vrlo opušten. 20 utrka godišnje je kao da se nalazite u bubnju. Ali isto tako moram reći da je to najbolji bubanj na svijetu. Ja sam strastven natjecatelj i uživao sam u svojoj karijeri. Da bi pobijedili svakoga i postali svjetski prvak morate biti beskompromisni. Trenutno nisam zainteresiran za povratak u F1. Sve je moguće, ali trenutno sam koncentriran na socijalne projekte. Rad s djecom i manje privilegiranim ljudima – to mi puno znači. Ostvario sam sve što sam želio. Sada imam novi život, izazovan i u kojem želim biti jednako uspješan.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1193 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar