F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Pole position Hamiltona (2016.) vs. Kimi Raikkonen (najbrži krug testiranja 2017.)

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3326 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

5 komentara

 1. Formula1 f1zd Prikaži

  https://m.youtube.com/watch?v=K_ZOmWhHa0U

  A evo i originalni video, pa kame se da/zna napraviti usporedbu njega i Bottasa…


  0

  0
 2. Ross Brawn Tuzlaensis Prikaži

  Kimi je imao dvije greške, lockup u petom zavoju i preširoko je otišao u sporom zavoju nakon DRS zone u sred kruga. Bez njih, možda i ispod 1:18..


  0

  0
 3. Fernando Alonso r.u.m. Prikaži

  Izgledaju mi brutalno brzi,još kad u kvalama vozači budu tražili granice biti će tu svega…mogla bi biti zanimljiva sezona ako je Ferrari napravio posao.


  0

  0