F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Pascal Wehrlein spreman za drugi predsezonski test, Williams odredio raspored

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Nakon što je propustio prva predsezonska testiranja zbog ozlijede na utrci Race of champions, Pascal Wehrlein dobio je zeleno svjetlo za nastup na četverodnevnim testiranjima koja počinju sutra. S obzirom da mu nastup nije bio dozvoljen za prvi predsezonski test, zamjenio ga je Antonio Giovinazzi, Ferrarijev mladi vozač, koji je odradio dva dana u Sauberovom bolidu.

Nijemac će tako prvi put voziti bolid za 2017., Sauber C36, koji u sebi ima Ferrarijev motor iz 2016. Mnogi predviđaju da će im već nakon nekoliko utrka probleme stvarati manjak snage stare pogonske jedinice, koja bi već sada mogla zaostajati oko 30KS.

Massa prva dva dana, Stroll zadnja dva

Williams je donio odluku o rasporedu vozača za drugi predsezonski test. Tako će Felipe Massa voziti prva dva dana, dok će zadnja dva nastupiti Lance Stroll. Na prvom testu Lance Stroll oštetio je bolid svojim izlijetanjem te onemogućio Massi da odvozi svoj dan testiranja.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1193 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

  1. Massa prva dana dana.
    Potkrala vam se mala greskica.


    0

    0