F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Statistika prvih predsezonskih testiranja 2017.

Damir Abramović

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Prva predsezonska testiranja pokazala su da Mercedes i Ferrari imaju izvrsno spreman bolid za novu sezonu, a koliko su zaista brzi vidjet ćemo u Australiji za tri tjedna. Sve ostale momčadi imale su barem nekakav problem te propustile dragocjeno vrijeme testiranja. Donosimo detaljan prikaz odvoženih kilometara po vozaču, njihovim najbržim vremenima, kilometražu po momčadi te kilometražu po motoru.

Boja označava mješavinu guma na kojoj je vrijeme odvoženo (ljubičasta – ultra mekana, crvena – super mekana, žuta – mekana, bijela – srednje tvrda).

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Damir Abramović
Pulsmedia autor
23 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

  1. Maurizio Arrivabene Kuštelaar Prikaži

    Ljubicasta-ultra mekana


    0

    0