Zimska stanka, 82. dan: Crtice iz života vozača Formule 1 (11. dio)

Marko Rakić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Marko Rakić: Statistika, zanimljivosti, povijest

Zimska stanka, 82. dan: Crtice iz života vozača Formule 1 (11. dio)

Marko Rakić

Juan Pablo Montoya bio je vrlo temperamentan vozač koji je često znao puknuti kao kokica, a navijači ga pamte kao iznimno borbenog i brzog. Kolumbijac ni van trkaćeg asfalta nije bio miran, pa je tako 2003. godine, dok se vozio jugom francuske, zaboravio na brzinomjer te postigao više od 200 km/h na autocesti. Zaustavio ga je policajac na motoru koji je bio vrlo uznemiren Montoyinom vožnjom.

“Čovjek je napravio predstavu od toga, zapravo nije bilo nikoga na autocesti, čak nisam vozio toliko brzo. Razgovarao sam sa suprugom i zbog toga sam vozio samo 200 km/h.”

Tijekom sezone 2008., Robert Kubica osvanuo je kao nenadani kandidat za titulu prvaka, i to baš poslije svoje prve i jedine pobjede u Formuli 1, VN Kanade 2008. Poznato je da Kubica nikad nije zadovoljan brzinom, te da uvijek želi još.

“Kakav je to osjećaj odvoziti savršen krug? Što je to, nije mi poznato takvo nešto”, našalio se. “Nikad nisam uspio odvoziti savršen krug. Uvijek može još brže.”

Evo nas opet na Jamesu Huntu. Njegovih svinjarija i ludosti nikad dosta, a ima ih more neotkrivenih. Nije James nikad pazio na to da uskrati sebi nekakav užitak, pa se tako pred VN Francuske 1976. našopao paštete od gusje jetre. Priča se da je pojeo preko jedne kile. Na kraju je uspio pobijediti u utrci, a na postolju se cijelo vrijeme suzdražvao da ne povrati koliko mu je loše bilo. Naravno, treba li spomenuti da je iste večeri slavio u klubu, opio se te završio s dvije žene u krevetu.

Podrži nas

Zadnji donatori:
wapi
Vordas
zekohonda

Top donatori:
wapi
Jester
Crash

F1puls autori su dosad napisali 9487 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1198 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Crtice#Zimska stanka

Komentiraj

1 komentar

  1. Mclaren raca Prikaži

    Nakon toga, Hunt se više nije nikad prenajedao, kako bi mu krevet bio puniji od jedva dvije ženske    2

    0