Rosberg vjeruje da će Mercedes loviti Vettela za 2018.

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 7 godina 1 min 10 komentara

S obzirom da Valtteri Bottas ima tek jednogodišnji ugovor, za očekivati je da će Mercedes za 2018. tražiti usluge nekih drugih vozača. To su u prvom redu Fernando Alonso i Sebastian Vettel, za koje je i sam Wolff rekao da bi mogli biti opcija. Bivši vozač Mercedesa i aktualni svjetski prvak, Nico Rosberg, kaže da će Vettel vjerojatni biti prvi na radaru, budući da će Nijemac na kraju ove sezone postati slobodan vozač, naravno, ukoliko ne produži ugovor s Ferrarijem.

“Krajem ove godine Vettelu ističe ugovor, on bi bio razuman izbor za Mercedes te sam siguran da će o njemu razmišljati.”

Nakon što je prošli tjedan otkrio kako se potajno nadao tome da Mercedes dovede Alonsa, kaže da je šteta što se takvo nešto nije dogodilo.

“Ljubitelj Formule 1 se ne može nadati nečemu boljem od toga. Alonso protiv Hamiltona, deset godina poslije, to bi bio pravi cirkus. No, Bottas je bio razuman izbor za Mercedes.”


Odgovor

10 komentara

  1. Fernando Alonso
    Mr.Spaceguy Donator Prikaži

    Uff Hamsta i Vettel u istoj ekipi. Prednost dajem Hamsti.


    0
    0

    0
  2. David Croft
    Ferrari Prikaži

    Hehe nema šanse da u istom timu budu Vettel i Hamsta. Pa to bi bio kaos.
    Mislim da ćemo vidjeti na kraju (sredinom) sezone da će Seb potpisati na još 2 godine sa Ferkanom, a Hamsta ima još ugovor do kraja 2018…možda ode za 2019. u McLaren Hamsta? One last run ;)


    0
    0

    0
    • Formula 1
      1883 Donator Prikaži

      Zašto bi bio kaos @Ferrari? Nisu ovi iz Merca nenavikli na dva mačka u veljači :)
      Pitanje koje visi u zraku je da li bi Vettel htio doći u Mercedes dok je tamo Hamilton, i obrnuto. Mislim da će Ham u Ferrari nakon 2018. ako se nešto nepredviđeno po njega i Merc ne dogodi do tada. Ovisi i o Ferrariju hoće li uopće htjeti produžiti s Vettelom ako se nastave trzavice od lani kada je Arrivabene izjavio da će njihovi vozači morati zaslužiti novi ugovor. Vettelu u Ferrariju nije ružičasta situacija, ali vidjet ćemo kako će sve proći ove sezone.
      Merc i Ham su javno polemizirali i iznosili međusobna nezadovoljstva, ali obično je Ham bio taj koji je litao a Merc koji je čistio i lizao iza Hama, pogotovo nakon Abu Dhabia.


      0
      0

      0
  3. renato2107 Donator Prikaži

    Ja na ovo gledam više na kao poruku Hamiltonu: Budi dobar, nemoj biti svojeglav, za ovu godinu si ti nas držao u šaci ali iduće ima njih puno koji te mogu zamijeniti


    0
    0

    0

Pročitajte više o idućim temama:

Reagirajte na ovaj sadržaj:

Novo na forumu Otvori

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.