11 Mađarska – live chat
11 Mađarska – live chat

Lauda očekuje da će momčadi pokazati pravu brzinu i prije Australije

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Lauda očekuje da će momčadi pokazati pravu brzinu i prije Australije

Ante Vetma

Mercedesov neizvršni direktor Niki Lauda tvrdi da momčadi neće skrivati svoje performanse na posljednjem predsezonskom testu, te da ćemo vidjeti tko je koliko brz i prije kvalifikacija u Melbourneu.

Iako ih svi s nestrpljenjem očekujemo, predsezonski testovi često otvore više novih pitanja nego daju odgovora na stare. Najbolji dokaz je prošla godina.

Ferrari je na početku prošlogodišnjih testova bio uvjerljiv na vrhu, ali je tijekom sezone bilo očito da je zaostatak za Mercedesom prilično velik

Lauda tvrdi da ove godine neće biti takvih igrica, barem ne od strane Mercedesa, jer žele znati kako stoje u odnosu na druge ekipe prije nego dođu u Australiju krajem ožujka.

“Testovi u Barceloni će najprije biti iskorišteni da upoznamo pobliže nova pravila [1. test je na rasporedu 27. veljače – 2. ožujka, op.a], a četiri dana između njih će biti iskorištena za razvoj nadogradnji.”

“Zatim, od 7. ožujka do 10. ožujka ćemo odraditi pravi posao. Ovaj put nitko neće skrivati karte do Melbournea. Ovaj put želimo odmah znati kako stojimo u odnosu na konkurenciju.”

Oduševljen novim bolidom

Lauda je komentirao i njihov najnoviji proizvod, rekavši da izgleda “izvanredno”.

“Vidio sam ga još dok je bio u početnoj fazi izrade. Bio sam oduševljen od prvog trenutka.”

“Široki bolidi s velikim gumama izgledaju izvanredno. Navijači će ih sigurno voljeti.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
Maurich

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

F1puls autori su dosad napisali 9192 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas na PayPal:
5€ 10€ 20€ ili na R.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3697 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Lauda#Mercedes

Komentiraj

3 komentara

 1. Fernando Alonso Mr.Spaceguy Donator Prikaži

  Biti ce opet sprdanja s konkurencijom.


  0

  0
 2. Mercedes hrcfaca Prikaži

  Ajde bilo bi ljepo da imamo več na testiranju pravu sliku brzine, ali baš mislim da su ovo prve igrice, izjaviš jedno da ćete raditi a onda na testiranjima radite sasvim nešto drugo!


  0

  0