Briatore: Tračevi o Alonsu i Mercedesu su neosnovani

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Briatore: Tračevi o Alonsu i Mercedesu su neosnovani

Ante Vetma

Flavio Briatore je odbio špekulacije o tome da je Fernando Alonso ikad uopće bio ozbiljan kandidat za mjesto u Mercedesu nakon odlaska Nice Rosberga na kraju prošle sezone.

Čim se saznalo da je mjesto slobodno, nagađanja su krenula i Alonso je bio jedan od vozača kojeg su brojni navijači htjeli vidjeti u Mercedesu uz Lewisa Hamiltona. No, Briatore, koji je još uvijek uključen u menadžerski tim Alonsa, kaže da nikad nije bilo šanse:

“Fernando i Mercedes nikad nisu razgovarali o tome.”

“Radi se o neosnovanim tračevima. Čak sam čuo da je Niki Lauda tražio da vidi Fernandov ugovor i sve klauzule, ali ugovori su svi u Ženevi,” izjavio je Briatore za talijanski Sky Sport 24.

Podrži nas

Zadnji donatori:
wapi
Vordas
zekohonda

Top donatori:
wapi
Jester
Crash

F1puls autori su dosad napisali 9487 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3814 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj