11 Mađarska – live chat
11 Mađarska – live chat

Rosberg: Želio sam da me Alonso zamijeni u Mercedesu

Crankshaft

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Rosberg: Želio sam da me Alonso zamijeni u Mercedesu

Crankshaft

Umirovljeni prvak Nico Rosberg je u razgovoru za španjolsku Marcu je rekao da je i on, sada kao navijač i pratitelj Formule 1, želio vidjeti dvostrukog svjetskog prvaka Fernanda Alonsa pored bivšeg timskog kolege Lewisa Hamiltona, iako priznaje da takav odnos vjerojatno ne bi funkcionirao.

“U redu, budući da sam sada navijač i da se nalazim s te strane ‘ograde’, na to je jako lagano odgovoriti”, rekao je Nico na pitanje koga je on želio vidjeti u Mercedesu. “Svi kažu Alonso i ja to također kažem, jer bi bilo vatrometa s Hamiltonom”, nasmijao se Nijemac.

“Kao navijač, to bi bilo lijepo, ali za momčad to ne bi funkcioniralo. Ovako su pronašli odlično rješenje. Bottas je brz. Iako će Hamilton biti na jako, jako visokoj razini te će ga biti teško pobijediti, ja sam dokazao da se može.”

Rosberg je prokomentirao svoje odnose s Nikijem Laudom, koji se baš i nije činio smiren kada je čuo da se Rosberg povlači iz momčadi i Formule 1. Na pitanje jesu li u Mercedesu bili ljuti, Nico je odgovorio:

“Ljuti? Ne, pokazuju puno poštovanja prema meni i ja to cijenim. S Laudom je bilo nešto kompliciranije. Iako se čini ljut u medijima, sa mnom nije. Nasamo mi je rekao da je skinuo svoj šešir. Bio je velika podrška nakon tri jako dobre godine zajedničkog rada.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
Maurich

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

F1puls autori su dosad napisali 9192 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas na PayPal:
5€ 10€ 20€ ili na R.
Više informacija »

Crankshaft
Pulsmedia autor
642 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

 1. Mercedes Jester Donator Prikaži

  Poštujem odluku ali i dalje ne mogu prežaliti odlazak u mirovinu. :(


  0

  0
 2. Pierre Gasly Perica9 Prikaži

  Čudno je da za Rosberga piše “umirovljenik”


  0

  0