Red Bull pokazao boje za 2017.

Marko Rakić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Red Bull pokazao boje za 2017.

Marko Rakić

Red Bull će treću godinu uzastopno početi s primjetno drugačijom liverijom nego što je imao sezonu prije. Momčad je 2013., 2014. i 2015. na bočnim stranicama imala ime glavnog sponzora, Infinitija, ispisanog bijelim slovima u tamno ljubičastoj pozadini. Nakon što su krajem 2015. dogovorili suradnju s Tag Heureom, te Renaultove motore rebrendirali, Infiniti je napustio momčad nakon pet godina sponzorstva, čime je nestala ljubičasta boja te ime Infiniti Red Bull Racing.

Za 2016. vraćena je slična liverija kao i za 2012. godinu, ali u mat boji, što je RB12 izdvajalo od ostatka grida. Za ovu godinu se liverija ponovno mijenja, koja će biti slična onoj iz 2010, kada Total nije imao svoje ime naljepljeno na bočnim stranicama prednjih i zadnjih krila. Za 2017. bočne strane krila biti će u boji bolida, te će tamo biti ime novog dobavljača goriva, Mobil 1, koji je bio u suradnji s McLarenom od 1995. do 2016. Tim iz Wokinga dogovorio je partnerstvo s Castrolom.

Podrži nas

Zadnji donatori:
fortmer
zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

F1puls autori su dosad napisali 9403 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1198 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Red Bull

Komentiraj