McLaren pobjednik natječaja za dobavljača senzora tlaka i temperature u F1 motorima

Crankshaft

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

McLaren pobjednik natječaja za dobavljača senzora tlaka i temperature u F1 motorima

Crankshaft

Kako bi se smanjili troškovi, Međunarodna automobilska federacija je prošle godine raspisala natječaj za niz standardiziranih senzora koje će koristiti svi dobavljači pogonskih sustava u Formuli 1. McLaren Applied Technologies je sada odabran za ekskluzivnog dobavljača senzora tlaka i temperature u F1 motorima od 2018. do 2020.

Ovo je drugi puta da je grana Grupe iz Wokinga izabrana za ekskluzivnog dobavljača elektronike u Formuli 1; McLaren Applied Technologies je 2008. odabran i za jedinog dobavljača elektroničke kontrolne jedinice motora (ECU).

Podrži nas

Zadnji donatori:
fortmer
zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

F1puls autori su dosad napisali 9403 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Crankshaft
Pulsmedia autor
642 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #McLaren

Komentiraj