Dnevna zagonetka
Dnevna zagonetka

Ecclestone opovrgnuo nagađanja o pokretanju nove serije

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Ecclestone opovrgnuo nagađanja o pokretanju nove serije

Ante Vetma

Bernie Ecclestone je opovrgnuo nagađanja kako će nakon povlačenja iz Formule 1 pokrenuti vlastitu trkaću seriju. Tvrdi kako ne bi učinio ništa što bi naštetilo Formuli 1.

Otkad je Liberty Media objavila da je Bernie Ecclestone odsad u mirovini – ne prestaju teorije o novoj seriji. No, 86-godišnji Ecclestone je sve to odbacio:

“Htio bih raščistiti nagađanja o pokretanju nove serije koja bi se natjecala protiv Formule 1.”

“Izgradio sam F1 kroz prošlih 50 godina, na što sam ponosan. Posljednja stvar koju želim je da tome nanesem štetu.”

Bivši šef je također natuknuo kako Liberty sada ima puno više slobode da proguraju promjene, dok je on u prošlosti bio fokusiran oko većih profita za dioničare:

“Novi vlasnik će moći administrirati na drukčiji način od mene. Ja sam morao donijeti profit dioničarima, što su normalni postupci za jednog izvršnog direktora. Volio bih da sam imao luksuz kojeg sad ima Chase Carey oko toga što može raditi.”

“Nadam se da F1 navijači cijene to što Chase planira uložiti novac natragu sport.”

Još je dodao:

“Cijenim podršku i zahvale koje mi šalju ljudi s kojima sam godinama surađivao.”

Zadnji donatori:
jenson
zekohonda

Patreoni:
lukarak
Become a Patron!

Bok , F1puls autori su dosad napisali 10076 vijesti i tekstova. Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
4055 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj