Ross Brawn se vratio u Formulu 1!

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 7 godina 1 min 5 komentara

Bivši Mercedesov šef i poznato lice novije povijesti Formule 1, Ross Brawn, se vratio u Formulu 1! Njegov povratak je očekivan obzirom da je Bernie Ecclestone morao odstupiti sa svog mjesta.

Brawn je sada dio Libertyjevog restrukturiranja uprave Formule 1 i bit će zadužen za sportska pitanja, dok će Sean Bratches biti zadužen za marketing.

62-godišnji Brawn je u svojoj karijeri osvojio čak 19 različitih titula za Williams, Benetton, Ferrari i Brawn GP, a Formulu 1 je napustio nakon četverogodišnjeg stinta s Mercedesom.

“Fantastičan je osjećaj vratiti se u Formulu 1.”

“Uživao sam u konzultacijama s Liberty Medijom posljednjih mjeseci i zaista se radujem radu s Chaseom, Seanom i ostatkom ekipe koja će pomoći evoluciji ovog sporta.”

Chase Carey, Ecclestoneov nasljednik na mjestu izvršnog direktora je rekao:

“Oduševljen sam zbog povratka Rossa. U njegovih 40 godina u sportu napravio je magiju od svega što je dotaknuo. Ima gotovo neprikosnoveno tehničko znanje, iskustvo i veze, a već sam imao velike beneficije od njegovih savjeta i stručnosti.”


Odgovor

5 komentara

  1. Michael Schumacher
    cavallina Prikaži

    samo da mu dopuste da i dalje ‘radi magiju od svega sto dotakne’…
    vrijeme ce pokazati, nadajmo se formuli kakva je dostojna svoga imena, statusa, nas ludih fanova i svih koji su tijekom povijesti ostavljali svoje zivote u bolidima


    0
    0

    0
  2. Wolf
    hattrick Donator Prikaži

    Prvi pravi test za ovu ekipu biti će 2020, kad se bude potpisivao sljedeći concorde ugovor, i radio novi dizajn F1. Pa ćemo vidjet kako će se oni nosit sa ekipama, njihovim zahtjevima, zahtjevima organizatora i publike i mušićavom J.Todtom.
    Biti će to prvo osinje gnjezdo koje će morati zagrebsti.. i koje se zakompliciralo u zadnje vrijeme, pa čak i za Bernija, što je po mom mišljenju bio jedini razlog odustajanja CVC-a i Bernija od tog sporta (što se angažmana tiče).

    Sad to sve izgleda idilično.. no sumnjam da će im to biti 2020. ;)


    0
    0

    0
  3. Ross Brawn
    Tuzlaensis Prikaži

    Odlazak Bernieja može značiti mnogo, i napredak i pad F1. Ali dolazak Brawna ulijeva dozu sigurnosti da dolaze bolji dani :)


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.