F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Manor želi sezonu početi sa starim bolidom

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Je li Manor u Formuli 1 gotova priča? Čini se da je odgovor na to pitanje još uvijek negativan. Upravitelji se svim silama trude pronaći investitore koji bi ih spasili i u posljednji trenutak lansirali u iduću sezonu.

Iz ekipe dopiru glasovi o odlasku mnogih radnika u druge ekipe, prvenstveno u Toro Rosso i u Renault, a obzirom da je kompanija pod stečajem – mogu se preseliti bez kršenja ugovora.

Njemački Auto Motor und Sport piše kako su iz Manora tražili od FIA-e dozvolu za početak sezone sa starim bolidom. Po njihovom mišljenju – 3 utrke će biti dovoljne da slože novi bolid i izvedu ga na stazu. Naravno, sve to pod uvjetom da se pronađe novac za nastavak rada.

Iako se radi o izvanrednoj situaciji, za ovo neće biti dovoljna samo dozvola FIA-e, već će Manoru zeleno svjetlo trebati dati svih 10 ostalih ekipa na gridu. Očigledno, bolid iz 2016. neće biti konkurencija novim bolidima, a čak bi moglo biti problematično ući unutar 107% vremena u kvalifikacijama koje je potrebno za sudjelovanje u utrci.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3316 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

4 komentara

 1. ovo je smijesno. znaci 3 utrke stari bolid i papa sezona 2017,pa opet sve ukrug, ovo nije rjesenje


  0

  0
 2. Kimi Raikkonen 7 Ciki-F1 Prikaži

  Ako su 2016 zaostajali 2-3 sec po krugu, pa koliko bi 2017 s istim bolidom. Što je netko na forumu napisao, bolje da preskoče te 3 utrke ako im se omogući nekakav daljnji nastup. Nikakve koristi od ovog, niti vuču nekakve info, niti su konkurentni….ništa osim troška a para se nema.


  0

  0
 3. žal mi je manor ali .. uprkos željama , borbi i nastojanjima da opstanu u F 1 bojim se da nijedan investitor neče uložit novac u tim . ovo šta oni rade je sizifov posal … ako je ovo “o odlasku mnogih radnika u druge ekipe, prvenstveno u Toro Rosso i u Renault” točno , a tim u stečaju nema nikakvo zakonsko pravo ( jer radnici ne krše ugovor zbog stečaja ) da ih zadrži . nažalost , mislim da je njihova “priča” završena jer ko bi uložija u tim koji se skoro “raspa” po pitanju radnika i koji traži da u prve 3 trke nastupa sa starim bolidom u recimo ovoj “novoj” eri ? posli prve 3 trke ( otprilike 30+ dana ) neko bi treba “složit” novi manorov bolid … a ko bi to napravija s obzirom na odlaske radnika u TR i renault ? lani uprkos PU mercedesa “oglasni prostor” na manoru je bija skoro prazan , možda bi nekako i opstali sa bodom pascala da im u predzadnjoj trci tu slamku eventualnog spasa iz ruku nije “istrgnija” nasr . žal mi je zbog njihove želje , srčanosti da opstanu no mislim da se sve činjenice protiv njih .. nažalost :(


  0

  0
 4. David Croft Ferrari Prikaži

  A na što će to sličiti, ako izađu sa ovim bolidom….


  0

  0